Αναχώρησε για το Ζέεφελντ η αποστολή του Ολυμπιακού – Μεταγραφές προανήγγειλε ο Μίτσελ

17:37 7/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως θα γίνουν επιπλέον μεταγραφές, ενώ στο αεροδρόμιο συναντήθηκαν με έναν παλιό γνώριμο...

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή κατέφθασε στο αεροδρόμιο

«Ελ. Βενιζέλος» στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας και αναχώρησε με προορισμό αρχικά το Μόναχο και ύστερα το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και θα πραγματοποιήσει για άλλη μια ακόμα χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στο πλαίσιο της αναχώρησης ο Μίτσελ παραχώρησε δηλώσεις, για την μεταγραφική επικαιρότητα των πρωταθλητών Ελλάδος και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές για να ενδυναμωθεί το ρόστερ του Ολυμπιακού. «Στόχος μας είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη από πέρυσι. Θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές. Πλέον έχουμε την εμπειρία που θα μας κάνει να βελτιωθούμε», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού.

Συνάντηση με Μήτρογλου

Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός έφευγε για το Ζέεφελντ αναχωρούσε και Κώστας Μήτρογλου για τις καλοκαιρινές του διακοπές και συναντήθηκε με την πρώην του ομάδα, όπου και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές πριν τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα