Ωδή στη γυναικεία ματαιοδοξία: Γεννούσε, κολλούσε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε viral [εικόνες]

Η γυναίκα που βρέθηκε στο στόχαστρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, κατάφερε να διχάσει το κοινό και όχι άδικα. Όταν την έπιασαν οι πόνοι της γέννας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει είναι να… δώσει το παρών στο χειρουργείο άκρως περιποιημένη!

Η φωτογραφία της μακιγιέζ Αλάχα Μαχίντ να βάφεται ενώ γεννούσε έγινε –διακαιολογημένα θα λέγαμε- viral. Η γέννα, άλλωστε, είναι μία διαδικασία που μπορεί να διαρκέσει πολλές ώρες γι’ αυτό και πολλές γυναίκες διαβάζουν βιβλία ή βλέπουν τηλεόραση. Η συγκεκριμένη αποφάσισε να βαφτεί.

Η αδελφή της έβγαλε φωτογραφίες

και τις ανέβασε στο Instagram στον λογαριασμό makeupbylala. Έτσι, βλέπουμε πως η Αλάχα έκανε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ με ψεύτικες βλεφαρίδες περιμένοντας να αγκαλιάσει το νεογέννητο μωρό της. Πολλές γυναίκες έχουν έννοια για το πώς θα είναι η εμφάνισή τους στην πρώτη φωτογραφία μετά την γέννα τους γι’ αυτό πηγαίνουν σε κομμωτήρια ή βάφονται. Η συγκεκριμένη, όμως, πήγε ένα βήμα παραπέρα.

«Έκανα μικρά διαλείμματα όταν είχα συσπάσεις, αλλά μετά συνέχιζα το μακιγιάζ εκεί που σταματούσα και κάποια στιγμή οι συσπάσεις σταμάτησαν», έγραψε αργότερα στο λογαριασμό της.

1 από 2 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Ωδή στη γυναικεία ματαιοδοξία: Γεννούσε, κολλούσε ψεύτικες βλεφαρίδες και έγινε viral [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα