Ο μεγαλύτερος τρόμος του άντρα είναι να βρεθεί μπροστά στη γυναίκα που του αρέσει [βίντεο]

Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι οι άντρες είναι πάντα ψύχραιμοι στα πολύ μικρά, αλλά την πατάνε στα σημαντικά και παθαίνουν ταράκουλο, είναι το φλερτ και η συμπαρουσία με μια γυναίκα που τους ελκύει. Εκεί που οι γυναίκες είναι πολύ ήρεμες και έτοιμες να δεχτούν τα κομπλιμέντα και το στενό μαρκάρισμα, ο άντρας κυριεύεται από πανικό, άγχος, ιδρώτα και πολλά άλλα. Για την ακρίβεια ο μέσος άντρας, που δεν έχει επιτυχημένο βιογραφικό.

Είναι χωρίς αμφιβολία ο μεγαλύτερος φόβος του, σαν μια κλωτσιά στα γεννητικά όργανα, που τα

χώνει μέσα και κρύβονται. Είμαστε πολλοί οι ατζαμήδες. Άλλοι τραυλίζουν, άλλοι όπως ο Τσάντλερ χαζογελάνε, άλλοι όπως ο Ρος μιλούν για αέρια και αποχετευτικά συστήματα. Σε κάθε περίπτωση όλοι φαίνονται σαν τα μεγαλύτερα weirdos και creeps (που θα έλεγε και ο Τομ Γιορκ) στην κοπέλα, η οποία μπορεί να σηκωθεί να φύγει, αλλά μπορεί και να της φανεί αστείο και γλυκό.

Κι επειδή οι γυναίκες νομίζουν ότι είναι εύκολο να τους την πέσει ένας άντρας και βγαίνουν να φωνάξουν ότι οι άντρες δεν υπάρχουν πια, ενώ τους χυλοπιτιάζουν με τον χειρότερο τρόπο, το παρακάτω βίντεο θα κλείσει πολλά στόματα και θα αναγνωρίσει το δύσκολο ρόλο του ανδρός.

The post Ο μεγαλύτερος τρόμος του άντρα είναι να βρεθεί μπροστά στη γυναίκα που του αρέσει [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
[βίντεο],[vinteo]