O Διόνυσος κρατούσε Gucci

ΡΕΠΟΡΤΑΖO Διόνυσος κρατούσε GucciΤετάρτη, Δεκέμβριος 23, 2015 - 13:21

Η νέα συλλογή με τσάντες του κορυφαίου οίκου μόδας εμπνέεται από τον θεό του κρασιού, του κεφιού και της χαράς που λάτρευαν οι αρχαίοι Ελληνες.

Η ελληνική μυθολογία ενέπνευσε τους σχεδιαστές της Gucci. Η νέα συλλογή με τσάντες που λάνσαρε ο κορυφαίος οίκος μόδας δανείζεται το όνομά της από τον θεό του κρασιού, του

κεφιού και της χαράς που λάτρευαν οι αρχαίοι Ελληνες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οι τσάντες ώμου «Διόνυσος» παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο Μιλάνο και θα βρεθούν σύντομα στα ράφια επιλεγμένων καταστημάτων της Gucci σε όλη την υφήλιο. Ωστόσο, το πιο σπάνιο κομμάτι της κολεξιόν πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο στο πολυκατάστημα της Gucci στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.



Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη λίστα με ενδιαφερόμενες, πλούσιες και διάσημες, οι οποίες θέλουν πάση θυσία ν' αποκτήσουν τη συγκεκριμένη συλλεκτική τσάντα ώμου, της οποία η τιμή... τσούζει, καθώς αρχίζει από το ποσό των 3.400 δολαρίων. Οπως αναφέρεται στο site της περίφημης ιταλικής φίρμας, οι shoulder bags που έχουν πάρει το όνομά τους από τον θεό της ελληνικής μυθολογίας χαρακτηρίζονται από τα «μεθυστικά» prints, ενώ στο κούμπωμά τους υπάρχουν δύο κεφάλια από τίγρη που παραπέμπουν στον μύθο του Διονύσου.

Σύμφωνα με αυτόν, ο θεός του κρασιού, του κεφιού και της χαράς διέσχισε τον ποταμό Τίγρη πάνω σε μια τίγρη που του έστειλε ο Δίας. Η συλλεκτική shoulder bag που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών μέσω του νεοϋορκέζικου καταστήματος της 5ης Λεωφόρου, εκτός από το μονόγραμμα του brand, θα κοσμείται επίσης με καρδιές, shimmering χείλη και στρας.

Πάντως, πέρα από την ειδική διονυσιακή έκδοση τσάντας για τη Νέα Υόρκη, αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στον Ιανουάριο συλλεκτικά κομμάτια της ίδιας σειράς και για άλλες πόλεις, όπως η Ρώμη, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Σανγκάη, το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και το Ντουμπάι. Καθεμία από αυτές τις πόλεις θ' αποκτήσει τη δική της τσάντα από τον οίκο Gucci και θα διατίθεται αποκλειστικά στο εκάστοτε κατάστημα.

Σε όλες θα υπάρχει το εμπορικό σήμα GG πάνω σε καμβά και το κεφάλι της τίγρης στο κούμπωμα, παράλληλα με απλικέ λεπτομέρειες εμπνευσμένες από κάθε πόλη. Το μόνο βέβαιο είναι πως οι απανταχού fashion lovers που έχουν φετίχ με τις τσάντες θα κάνουν τ' αδύνατα δυνατά ν' αποκτήσουν τις συγκεκριμένες Gucci.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Διόνυσος, Gucci,O dionysos, Gucci