Ο Γιώργος Λαζαράκης μιλάει αποκλειστικά στο koolnews.gr για το νέο του τραγούδι

Το Γιώργο Λαζαράκη το γνωρίσαμε μέσα από το τραγούδι του «Στις 30 του Φλεβάρη» και είδαμε ένα νέο άνθρωπο που προσπαθεί να κάνει το δικό του μπαμ στην ελληνική δισκογραφία. Και το κατάφερε. Άλλωστε, όταν έχεις την Όλγα Φαρμάκη στο βίντεο κλιπ με νυφικό όλα απλοποιούνται. Ο Γιώργος μίλησε στο koolnews.gr για τα όνειρά του και τις μουσικές προσλαμβάνουσες που είχε μικρός, ενώ αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της Όλγας στο κλιπ.

1) Σε μάθαμε από

το τραγούδι «30 του Φλεβάρη». Είναι το πρώτο σου σινγκλ αυτό;

Ναι, το 30 του Φλεβάρη είναι το πρώτο μου τραγούδι σε στίχους Xάρη Γαλανού και Τάσου Αρνά και μουσική Χάρη Γαλανού, το οποίο κυκλοφορεί από την Μinos Εmi.

2) Πόσον καιρό ασχολείσαι με τη μουσική;

Με την μουσική ασχολούμαι από πολύ νεαρή ηλικία καθώς έκανα μαθήματα κιθάρας από τετάρτη δημοτικού και ήμουν πάντα στις σχολικές χορωδίες μιας και ήταν ο καλύτερος τρόπος να χάνω σχολικές ώρες.

3) Στο βίντεο κλιπ σου εμφανίζεται η Όλγα Φαρμάκη. Πως ήταν η παρουσία της και πως προέκυψε το όλο κόνσεπτ;

Την Όλγα Φαρμάκη που πρωταγωνιστεί στο videoclip την ξέρω χρόνια, και επειδή γνωρίζω πόσο αγαπητή είναι από τον κόσμο και πόσο ακομπλεξάριστο άτομο είναι, μιας και στο concept του clip έπρεπε να υποδυθεί την νύφη σε ένα γάμο που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αφού 30 του Φλεβάρη είναι μια ημερομηνία ανύπαρκτη, της ζήτησα να συμμετέχει και δέχθηκε με χαρά.

4) Είσαι τόσο κατά του γάμου και των δεσμεύσεων όσο λέει το τραγούδι;

Με τον θεσμό του γάμου δεν είμαι καθόλου κατά, πιστεύω πως ο προορισμός κάθε ανθρώπου είναι ο γάμος και κυρίως η οικογένεια.

5) Τα μουσικά σου ακούσματα είναι βασισμένα σε παλιές γνήσιες, λαϊκές φωνές, όπως είχες δηλώσει σε μια συνέντευξή σου προ μηνός, μεταξύ άλλων Πουλόπουλος, Μπιθικώτσης. Πως προέκυψαν αυτά τα ακούσματα και αν θα ήθελες η μουσική σου να προσανατολιστεί προς αυτή την κατεύθυνση κάποια στιγμή.

Επηρεασμένος από το οικογενειακό περιβάλλον, τα ακούσματα μου προσανατολίστηκαν σε τραγουδιστές όπως ο Γιώργος Νταλάρας που τον λατρεύω,τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τον άκρως ερωτικό Γιάννη Πουλόπουλο. Δυστυχώς ή ευτυχώς η μουσική όσο περνούν τα χρόνια αλλάζει κατεύθυνση και το γνήσιο λαϊκό φθείρεται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα επανέλθει. Αν με ρωτούσατε με ποιον τραγουδιστή θα ήθελα να τραγουδήσω έστω ένα τραγούδι μαζί, αυτός θα ήταν ο Γιώργος Νταλάρας.

6) Περίγραψε μας λίγο τη συνάντησή σου με την Άντζελα Δημητρίου και το Γιώργο Δασκουλίδη;

Όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί με πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Αντύπας, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Λευτέρης Πανταζής και πολλοί άλλοι, αλλά στο ξεκίνημα μου είχα την τύχη να δουλέψω με τον Γιώργο Δασκουλίδη που τυγχάνει να είναι και συμπατριώτης μου και μέσω αυτού γνώρισα και την Άντζελα Δημητρίου που με βοήθησαν και οι δύο στην σταδιοδρομία μου και τους είμαι ευγνώμων.

7) Αληθεύει ότι ήθελες να γίνεις διακοσμητής;

Ναι, αλήθεια είναι.Έχω σπουδάσει διακοσμητής και έχω πάρει και πτυχίο. Το πρωί ασχολούμουν με αυτό και το βράδυ τραγουδούσα στα μπουζούκια.

8) Έχεις προγραμματισμένες κάποιες εμφανίσεις αυτόν τον καιρό;

Αυτό τον καιρό προγραμματίζω να πάω σε διάφορες πόλεις της επαρχίας για να γνωρίσουν το τραγούδι μου και εμένα. 1 από 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα