Ο Μπίλι Κρίσταλ παρουσιαστής των Oscar

Έχοντας βρεθεί σε αυτή τη θέση ήδη οκτώ φορές κατά το παρελθόν, ο Μπίλι Κρίσταλ ετοιμάζεται να (ξανα)προσφέρει το χιούμορ του ως παρουσιαστής των Oscar.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Τελικά η θέση του παρουσιαστή των Oscar έμεινε μόλις μία μέρα “ορφανή”, μετά την παραίτηση του Έντι Μέρφι. Ο Μπίλι Κρίσταλ ανακοινώθηκε και επίσημα από την αμερικάνικη Ακαδημία, ως ο παρουσιαστής την 84ης τελετής των βραβείων.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ακαδημίας, Τομ Σέρακ, όπου φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων, δήλωσε “είναι ένας κωμικός θρύλος και ένα είδωλο των Oscar. Είναι υπέροχο που τον έχουμε πάλι πίσω, εκεί όπου ανήκει”.

Όπως κοινοποίησε και ο ίδιος ο Κρίσταλ, με το σύνηθες σαρκαστικό του χιούμορ, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, “θα παρουσιάσω τα Oscar, ώστε η νεαρή φαρμακοποιός να σταματήσει να ρωτάει το όνομά μου, όταν βλέπει τις συνταγές του γιατρού”.

Για τον κωμικό ηθοποιό, που είναι μπαρουτοκαπνισμένος σε αυτό το ρόλο, θα είναι η ένατη φορά όπου αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή των βραβείων στην καριέρα του. Ενώ αξίζει να υπογραμμιστεί, πως σε πρόσφατη έρευνα που έγινε τον Φεβρουάριο, είχε ανακηρυχτεί από τον κόσμο, ως ο καλύτερος παρουσιαστής των Oscar με ποσοστό 16%.

Διαβάστε ακόμα:
* Τι μας έμαθε ο Eddie Murphy

Keywords
Τυχαία Θέματα