Ο ανυπόμονος Τσίπρας, οι πλακατζήδες Στουρνάρας-Βρούτσης κι ο «μελετηρός» Σαμαράς [εικόνες]

Οι τόνοι σταδιακά ανεβαίνουν, όχι μόνο μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά και από βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που αφήνουν αιχμές για τον Γιάννη Στουρνάρα με αφορμή την θέση που πήρε ο υπουργός Οικονομικών για την υπερφορολόγηση.

Στο επίκεντρο – όπως είναι λογικό - της συζήτησης βρίσκεται ο φόρος ακινήτων και το θέμα της προστασίας των μικρομεσαίων νοικοκυριών από τους πλειστηριασμούς για την πρώτη κατοικία.

Παρόλα

αυτά την «προσοχή» του φακού τράβηξαν πολλές φορές τα μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, όχι για όσα είπαν στη συνεδρίαση της Βουλής, αλλά για όσα έκαναν τη στιγμή που κάποιοι άλλοι μιλούσαν.

1 από 140 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Οι συνονόματοι Γιάννης Βρούτσης και Γιάννης Στουρνάρας συνελήφθησαν πολλές φορές να μιλούν σε τρομερά καλή διάθεση, γελώντας ασταμάτητα αρκετές από εκείνες. Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σημείωνε συνεχώς, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο ίδιο χαλαρό στιλ που τον χαρακτηρίζει αλλά και το ρολόι , που κοιτούσε συνεχώς ο Αλέξης Τσίπρας είναι μερικά από τα παρασκήνια – μέχρι στιγμής – της ψήφισης του προϋπολογισμού.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα