Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό – Να φύγει η Τρόικα

Μιλώντας στο βήμα της Βουλής, ο Φώτης Κουβέλης είπε ότι η ΔΗΜΑΡ θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό ενώ ζήτησε να απομακρυνθεί η Τρόικα και να αναλάβουν θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο κ. Κουβέλης ζήτησε επίσης και

την επαναδιαπραγμάτευση των όρων της δανειακής σύμβασης με τους εταίρους μας ενώ πρόσθεσε ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει έναν νέο τύπο σχέσης με την ΕΕ, που θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να σχεδιάζει μέτρα και ρυθμίσεις για την υλοποίηση των στόχων που έχουν συμφωνηθεί.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τόνισε ότι η Ελλάδα πρέπει να παράγει προκειμένου να καλύψει τις υποχρεώσεις της ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να οργανώσει τις συμμαχίες της έτσι ώστε να μην περιμένει μονίμως από τους δανειστές.

Για μία ακόμη φορά, ο κ. Κουβέλης ζήτησε μέτρα για την υποβοήθηση των επιχειρήσεων και τόνισε πως είναι αναγκαία η διεκδίκηση ειδικών μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων από της Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Επιπλέον, ζήτησε ουσιαστικές αλλαγές στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και αντικατάσταση των αναποτελεσματικών μέτρων.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα