Νίκησε με 2-0 τον Αστέρα και στρέφεται στο μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με την Άντερλεχτ

Με πέναλτι του Τσόρι Ντομίνγκες στο 74' και γκολ του Ολαϊτάν στο 90' ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Αστέρα Τρίπολης και να τον νικήσει 2-0 στο ματς που έκλεισε την αποψινή βραδιά, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μπορεί το μυαλό του να ήταν στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τρίτης με την Άντερλεχτ, ωστόσο τα πόδια

που βρίσκονταν στο «Γ. Καραϊσκακης» έκαναν το χρέος τους, με τους παίκτες του Μίτσελ να παίρνουν τους τρεις βαθμούς έστω και δύσκολα.

Στις άλλες αναμετρήσεις που πρόσφεραν γκολ και θέαμα...

Λεβαδειακός-Πλατανιάς 2-0

Ο Λεβαδειακός κατέκτησε τρεις πολύτιμους βαθμούς, μετά τη νίκη του με 2-0 κόντρα στον Πλατανιά στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα της Κρήτης είχε την υπεροχή, αλλά ο Λεβαδειακός την ουσία κατακτώντας τη νίκη με τα γκολ των Ροζέριο (12') και Ορτέγκα (77').

Εργοτέλης-Αρης 3-3

Οι Ζίγκι Μπαντιμπανγκά και Ανδρέας Τάτος ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στο «Παγκρήτιο», στο εκπληκτικό ματς του Εργοτέλη κόντρα στον Αρη (3-3), στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκα. Ο Εργοτέλης προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Μπαντιμπανγκά (62') και Πελέ (65') και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έριξε στο ματς τον Τάτο στο 68' και τον δικαίωσε απόλυτα. Στην πρώτη επαφή του με την μπάλα μείωσε στο 69ο λεπτό μ' εκπληκτικό σουτ, «σέρβιρε» την ισοφάριση στον Νταμαρλή στο 71' και στο 80' έκανε την ολική ανατροπή με το δεύτερο προσωπικό γκολ του (3-2). Όλα έδειχναν διαγραφόμενη νίκη του Άρη, αλλά ο Μπαντιμπαγκά είχε διαφορετική άποψη και στις καθυστερήσεις (94') ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα