Βενιζέλος σε ΣΥΡΙΖΑ: Οι θυσίες του λαού έχουν αντίκρισμα, εσείς δεν θα έχετε λόγο ύπαρξης μετά το Μνημόνιο [βίντεο]

Με σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του ίδιου του χώρου και των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Αν

εμείς που αγωνιζόμαστε για τη χώρα εκφράζουμε την Ελλάδα του χθες, ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει το προχθές», είπε ο κ. Βενιζέλος και τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μη βγει η χώρα από το μνημόνιο και χάσει τον λόγο ύπαρξής του». »Ο προϋπολογισμός», είπε ο κ. Βενιζέλος «θεμελιώνει τη βιωσιμότητα του δημοσίου χρέους».

Συνεχίζοντας την κριτική στα όσα είπε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Βενιζέλος τον κατηγόρησε ότι «τώρα που φτάσαμε σε αποτελέσματα χειροπιαστά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητά να ακυρώσουμε τα επιτεύγματα και να γυρίσουμε όχι στην κατάσταση που ήμασταν το 2010, αλλά στο 2008 και πίσω».

«Καμμία αίσθηση ευθύνης από την πλευρά της αντιπολίτευσης, γιατί έχουν καλομάθει, γιατί κάποιοι άλλοι λαμβάνουν ιστορικά δυσανάλογο πολιτικό κόστος» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Δείτε τα βίντεο:

Φωτογραφία: Eurokinissi

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα