Νέες δικαιολογίες Χαρδούβελη: Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ” όσα έχω βγάλει

«Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ' όσα έχω βγάλει» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο τέως υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, με αφορμή τη δημοσιοποίηση του εγγράφου Νικολούδη για το πόθεν έσχες του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Χαρδούβελης διευκρίνισε ότι την περίοδο κατά την οποία έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό, επικρατούσε μία διαφορετική κατάσταση, ένας διαφορετικός ΣΥΡΙΖΑ, μία διαφορετική Ευρώπη, και προσέθεσε

ότι διατηρεί τα χρήματα του σε αμοιβαία κεφάλαια στην Αμερική.

Σχετικά με το αδίκημα, για το οποίο εγκαλείται. δήλωσε ότι δεν έχει λάβει επιστολή από τον πρόεδρο της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος Παναγιώτη Νικολούδη, αλλά ενημερώθηκε από τα media και σημείωσε ότι ως ο τότε προϊστάμενος του πολιτικού γραφείου (του Λουκά Παπαδήμου) δεν ενέπιπτε σε αυτούς που έπρεπε να κάνουν δήλωση.

Όσον αφορά το «email Χαρδούβελη», δήλωσε ότι «έπρεπε να γίνει μία μελέτη για το ασφαλιστικό, δεν προβλεπόταν καμία περικοπή συντάξεων. Την ίδια πρόβλεψη έχει υπογράψει και η νυν κυβέρνηση στη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου», ενώ για το θέμα των επικουρικών επανέλαβε ότι είχαν θεσμοθετηθεί και δεν συμπεριλαμβάνονταν στο email.

Σε συνέντευξη του πριν λίγες ημέρες σε άλλο μέσο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών είχε εξηγήσει ότι έβγαλε τα λεφτά του το 2012 στο εξωτερικό επειδή- όπως όλοι οι Έλληνες- φοβήθηκε μήπως πτωχεύσουμε… [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]

The post Νέες δικαιολογίες Χαρδούβελη: Έχω φέρει περισσότερα χρήματα στη χώρα απ” όσα έχω βγάλει appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα