Συναγερμός για ένα υγρό μαντηλάκι της Malaysia Airlines σε παραλία της Αυστραλίας [βίντεο]

Ένα υγρό μαντηλάκι σε σφραγισμένο πακέτο της Malaysia Airlines, ξεβράστηκε σε παραλία της Δυτικής Αυστραλίας και πιθανών να αποτελεί το πρώτο ίχνος από την συντριβή του μοιραίου Boeing της εταιρίας, πριν από έναν χρόνο!

Το μαντηλάκι βρήκε ένα ζευγάρι από την Αυστραλία στην παραλία Θερβάντες, τον Ιούλιο και δήλωσαν ότι ήταν κλειστό και αχρησιμοποίητο, πράγμα πολύ σπάνιο. Το στοιχείο έχει σταλεί στην Καμπέρα για έλεγχο και εξετάζεται από ειδικούς, ώστε να διαπιστωθεί εάν θα μπορούσε να προέρχεται

από το αεροπλάνο που εξαφανίστηκε.

Πάντως, σύμφωνα με τους ειδικούς και τα διεθνή ΜΜΕ, ένα τόσο μικρό αντικείμενο θα μπορούσε να επιπλέει στην θάλασσα και να ταξιδεύει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η πτήση MH370 με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ στις 8 Μαρτίου του 2014 - λίγο μετά την απογείωσή του αεροσκάφους από την Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο - και η εξαφάνισή του είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στην ιστορία της αεροπορίας.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι πέταξε χιλιάδες μίλια εκτός πορείας, πριν τελικά συντριβεί κάπου στον Ινδικό Ωκεανό. Όσο όμως δεν βρίσκεται ούτε ένα ίχνος της μοιραίας πτήσης, τα σενάρια και οι θεωρίες συνωμοσίας φουντώνουν και φτάνουν μέχρι την απαγωγή του Μπόινγκ από εξωγήινους….

The post Συναγερμός για ένα υγρό μαντηλάκι της Malaysia Airlines σε παραλία της Αυστραλίας [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα