Με εντολή Μελισσανίδη ετοιμάζονται τα σχέδια για το γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά»

Με εντολή Μελισσανίδη ξεκινά η προετοιμασία της παρουσίασης των σχεδίων για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από τους Θανάση Κυρατσού και Μάσιμο Μαγιοβέτσκι. Σε πρόσφατη συνάντηση του ισχυρού παράγοντα της Ένωσης με τον γνωστό αρχιτέκτονα αποφασίστηκε η τελική μορφή των σχεδίων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ώρας των σπορ», ο κ. Μελισσανίδης ενημέρωσε τους δύο αρχιτέκτονες να οργανώσουν άμεσα την παρουσίαση των σχεδίων που αφορούν το γήπεδο, έτσι ώστε να δοθεί το πράσινο φως

από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του «τίγρη» αν όλα πάνε κατ’ ευχήν και δεν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα κυρίως γραφειοκρατικής φύσεως οι μπουλντόζες θα πιάσουν δουλειά τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μάλιστα ο κ. Μελισσανίδης σκοπεύει να συναντηθεί ο ίδιος με τους τοπικούς φορείς με σκοπό να αποφευχθεί κάθε καθυστέρηση στο ζήτημα του γηπέδου.

Εφόσον προχωρήσει το ζήτημα και επιτευχθούν οι συμφωνίες με τις αρχές της αυτοδιοίκησης ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα οργανώσει συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους και τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων τα σχέδια για την «Αγιά Σοφιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα