Πρωτοσέλιδα: Αναρίθμητα στρατεύματα της Ανατολής θα καταστρέψουν ΗΠΑ και Δύση!!!

Οι λάθος περικοπές σε χιλιάδες συντάξεις, το καλάθι της νοικοκυράς που ακριβαίνει, και η κατάσταση της Συρίας είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ακρίβεια δηλητήριο για τα νοικοκυριά»

Η εφημερίδα γράφει ότι "ακρίβεια- δηλητήριο με αρνητικό πληθωρισμό αντιμετωπίζουν καθημερινά τα νοικοκυριά, που συνεχίζουν να είναι έρμαια των μονοπωλίων και του τραπεζικού ελλείμματος των ελεγκτικών μηχανισμών».

ΕΘΝΟΣ: "Νέο σύστημα στην επαγγελματική στέγη»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "σε μερική απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων

προσανατολίζεται το υπουργείο Ανάπτυξης. Στην κατεύθυνση αυτή συγκλίνουν και οι εκπρόσωποι ιδιοκτητών και ενοικιαστών. Καταλήγουν σε λύση ιταλικού τύπου με εξαετή συμβόλαια και δικαίωμα ανανέωσης».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «Ρήξη με κλειστά σχολεία»

Η εφημερίδα γράφει ότι «σε κινητοποιήσεις διαρκείας, με τη μορφή πενθήμερων απεργιών, προχωρούν οι καθηγητές από τις 16 Σεπτεμβρίου, υλοποιώντας τις αποφάσεις της πλειοψηφίας των ΕΛΜΕ. Με δραματική επιστολή που έδωσε η ΟΛΜΕ στη δημοσιότητα ζητά τη συμπαράσταση γονιών και μαθητών για να σωθεί το δημόσιο σχολείο από τη συνεχή υποβάθμιση και απευθύνει 11 ερωτήματα-επιχειρήματα για τα μεγάλα κενά στην εκπαίδευση».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Αναρίθμητα στρατεύματα της Ανατολής θα καταστρέψουν ΗΠΑ και Δύση!!!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αποκάλυψη Ιωάννη & Γέροντας Παϊσιος- Κι όμως, με αφορμή τη Συρία, οι προφητείες ανησυχούν και τους Αμερικανούς, σύμφωνα με δημοσίευμα της «USA Today» για τον Αντίχριστο!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Λάθος περικοπές σε χιλιάδες συντάξεις»

Η εφημερίδα γράφει ότι "σε όσους δικαιούχους έγιναν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που προβλέπουν οι μνημονιακοί νόμοι θα επιστραφούν αναδρομικά τα παρακρατηθέντα ποσά. Σε όσους έγιναν μικρότερες μειώσεις τα ποσά που δεν κρατήθηκαν θα αφαιρεθούν από τις μηνιαίες αποδοχές».

ΕΣΤΙΑ: «Δριμύ κατηγορώ από τον Πρωθυπουργό»

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αυτό που συμβαίνει σήμερα στον τόπο μας δεν έχει προηγούμενο στα νεώτερα πολιτικά χρονικά. Η χώρα διέρχεται την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία εγκυμονεί τεραστίους κινδύνους πτωχεύσεως και γενικότερης καταστροφής».

Η ΑΥΓΗ: "Παιδεία SOS”

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η κοινωνία στο πλευρό των καθηγητών που απεργούν από τη Δευτέρα. Συλλαλητήριο το απόγευμα (6.30) έξω από τη Βουλή, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο. Ονομαστική ψηφοφορία ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ , που απευθύνει και κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "ΕΦΑΡΠΑΞ- Τσεκουρώνουν»

Η εφημερίδα γράφει ότι "νέος «Αρμαγεδδών» αναμένεται να πλήξει το ασφαλιστικό σύστημα από το 2014 όπως καταδεικνύει η μείωση, στο προσχέδιο του προϋπολογισμού των κονδυλίων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κατά 1,8 δις. ευρώ».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Παράθυρο για λύση στη Συρία»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "περιορισμένες ελπίδες για αποτροπή, έστω και στις «δώδεκα παρά πέντε» της προαναγγελθείσης στρατιωτικής εκστρατείας των Ενωμένων Πολιτειών εναντίον της Συρίας δημιούργησε η χθεσινή διπλωματική παρέμβαση της Ρωσίας».

Ο ΛΟΓΟΣ: "Ακριβαίνει το καλάθι της νοικοκυράς»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "πτώση 1,3% εμφάνισαν οι τιμές καταναλωτή τον Αύγουστο έναντι πτώσης 0,7% που είχαν σημειώσει τον Ιούλιο, σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Να μείνει στα χαρτιά το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι "όλοι σήμερα στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ. Αθήνα στην Ομόνοια στις 7μμ. Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα του Βενιζέλου στις 6.30 μμ. Συλλαλητήρια σε πολλές πόλεις. Ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση στη Βουλή. Πενθήμερες απεργίες αποφάσισαν οι εκπαιδευτικοί».

ΤΑ ΝΕΑ: "Η δυστυχία τού να είσαι Ελληνας…»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ένα μωσαϊκό από χαρούμενα πρόσωπα κοσμεί το εξώφυλλο της «Εκθεσης Παγκόσμιας Ευτυχίας 2013» του ΟΗΕ, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Μέσα από τους πίνακες και τα στατιστικά στοιχεία των 156 σελίδων της, ωστόσο, ξεπηδά η εικόνα μιας Ελλάδας που δυστυχεί, υπό το βάρος της κρίσης, και καταγράφει τη δεύτερη μεγαλύτερη υποχώρηση, παγκοσμίως, του δείκτη ευτυχίας σε σχέση με την περίοδο 2005-2007».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: "Γενική αναταραχή στο χώρο της παιδείας»

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Στοίχημα στο Χ.Α. οι 1.000 μονάδες»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 95,1 εκατ. που είναι το υψηλότερο επίπεδο από τον Μάιο. Ισχυρό ενδιαφέρον από ξένους θεσμικούς που έρχονται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Σενάρια τραπεζικών κερδών στήνουν «ράλι» στις μετοχές.

Η εφημερίδα τονίζει ότι "το επενδυτικό στόρι με τρεις άξονες που προτείνουν οι ελληνικές τράπεζες (διαχείριση επισφαλειών, αποκλιμάκωση κόστους χρήματος και συνέργειες) βρήκε άμεση ανταπόκριση στη διεθνή επενδυτική κοινότητα».

Keywords
ηπα, εκλογες ηπα, ηπα, πρωτοσελιδα, ελευθερη ωρα, usa today, η εφημεριδα, τα νεα, δημοκρατια, λύση, ελευθεροτυπια, ελμε, ολμε, ωρα, usa, today, εστια, αυγη, βουλη, ψηφοφορία, συριζα, εφημεριδα, δις, καθημερινη, ελστατ, ριζοσπαστησ, παμε, αθηνα, θεσσαλονικη, βενιζελος, απεργιες, οηε, ελλαδα, μακεδονια, ναυτεμπορικη, τραπεζες, σταση εργασιας, εφημεριδα δημοκρατια, κλειστα επαγγελματα, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, κλειστα σχολεια, απεργια 11 μαιου, τραπεζα της ανατολης, απεργια 1 δεκεμβριου, σχολεια, μειωση μισθων, απεργια 26 σεπτεμβριου, σχεδιο αθηνα, κοινωνια, οικονομικη κριση, αυγη, καθημερινη, ναυτεμπορικη, οηε, ολμε, ωρα, αξονες, ασφαλιστικο, αφορμη, δευτερα, διαστημα, δημοσιο, δηλητηριο, δις, δοθηκε, ελμε, ερχονται, εφημεριδα, ζητα, εικονα, λαθος, λυκειο, λύση, μειωση, μορφη, νεο λυκειο, νομοι, ομονοια, παμε, πινακες, προφητειες, συζητηση, συρια, σχολειο, τζιρος, χρονικα, ψηφοφορία, δικαιωμα, χωρα, υπουργειο, μεινει
Τυχαία Θέματα