Διαγωνισμός…πόζας! – Σβαρτσενέγκερ και Κλίτσκο ανταλλάζουν εικόνες στο Twitter [εικόνες]

Κάτι τέτοιες κινήσεις μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν στο Twitter.

Ωστόσο οι δύο βαρέων-βαρών πρωταθλητές, δεν αποφάσισαν να αλλάξουν σεξουαλικές προτιμήσεις αλλά να κάνουν την παρακάτω κίνηση σεβασμού και αποδοχής ο ένας για τον άλλο.

Ο ένας, είναι πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ηθοποιός και επτά φορές Μίστερ Ολύμπια στα νιάτα του. Ο άλλος, είναι ένας από τους πιο τρομαχτικούς παλαιστές ΜΜΑ, που κάποτε σύγκριναν τη δύναμη του με εκείνη μιας αρκούδας Γκρίζλι,

και νυν ηθοποιός.

Η ''άτυπη κόντρα'' μεταξύ τους, ξεκίνησε όταν ο 37ρονος Κλίτσκο ανάρτησε μια φωτογραφία στο Twitter, μιμούμενος την κίνηση από ένα πόστερ του Σβαρτσενέγκερ στα νιάτα του.

Ο Governator δεν ήθελε πολύ για να μπει στο παιχνίδι και ανάρτησε με τη σειρά του μια φωτογραφία μιμούμενος τον Κλίτσκο, από πόστερ αγώνων του.

Αποδείχτηκε ότι ο Κλίτσκο ήταν φαν του Άρνι από μικρό παιδί, αφού συνόδεψε τη φωτογραφία με το μήνυμα «Προσπαθώ να σε φτάσω από τα 12». Ο Σβαρτσενέγκερ κολακεύτηκε και απάντησε στον πρωταθλητή: «Εξαιρετική πόζα! Φανταστικό το να βλέπω έναν από τους αγαπημένους μου πρωταθλητές να μιμούνται την πόζα μου».

Δείτε τις εικόνες:

Keywords
Τυχαία Θέματα