Με Euro Working Group στις Βρυξέλλες η πρεμιέρα της εποχής Τσακαλώτου στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Ξεκινάει στις Βρυξέλλες από το μεσημέρι της Τετάρτης ο τελευταίος γύρος αυτής της φάσης των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και δανειστών. Ταυτοχρόνως όμως είναι και η πρεμιέρα της διαπραγματευτικής ομάδας υπό τη νέα της σύνθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο σε ρόλο συντονιστή.

Για τις 3.30 μ.μ. Προγραμματίστηκε η συνεδρίαση του Euro Working Group

στις Βρυξέλλες με την ελληνική κυβέρνηση να εκπροσωπείται από τον επικεφαλής του ΣΟΕ Γιώργο Χουλιαράκη.

Το πρωί τη Πέμπτης αναμένεται να ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις του Brussels Group όπου θα συνεχιστούν οι συζητήσεις για τις μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσει η ελληνική κυβέρνηση.

Σκοπός των διαπραγματεύσεων σε όλα τα επίπεδα είναι η επίτευξη μιας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας. Η ελληνική κυβέρνηση είναι αισιόδοξη ότι αυτό θα επιτευχθεί σύντομα.

Είναι προφανές ότι ένα από τα βασικά ζητήματα των συζητήσεων θα είναι και το νομοσχέδιο που ετοιμάζει η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να πείσει τους πιστωτές ότι μπορεί να καλύψει τα όσα προβλέπονταν στο email Χαρδούβελη με μέτρα ισόποσης απόδωσης.

The post Με Euro Working Group στις Βρυξέλλες η πρεμιέρα της εποχής Τσακαλώτου στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα