Μαχητής εντός κι εκτός ρινγκ ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Το ατύχημα που τον έκανε πιο δυνατό!

Είναι ο αθλητής που για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι είναι πραγματικός μαχητής τόσο εντός όσο και εκτός ρινγκ.

Ο λόγος για τον Έλληνα πρωταθλητή kick boxing Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος μίλησε στη Sport Day για το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στις αρχές Αυγούστου, που λίγο έλειψε να του στοιχήσει τη ζωή.

Ύστερα από νοσηλεία αρκετών ημερών στην εντατική κι αρκετά χειρουργεία, ο Έλληνας πρωταθλητής κατάφερε

να διαψεύσει τους γιατρούς και να αποδείξει ότι η θέληση κάποιες φορές νικά τις γνωματεύσεις.

Έξι μήνες είχαν πει οι γιατροί στον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα διαρκούσε η αποκατάστασή του κι αυτό για να μπορέσει να περπατήσει, ενώ όσον αφορά την επιστροφή του στα ρινγκ αρκετοί ήταν αυτοί που την είχαν αποκλείσει.

Η δύναμη ψυχής του Έλληνα μαχητή όμως φαίνεται ότι διαψεύδει τους πάντες, με τον Αλέξανδρο να δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση πολύ πιο έτοιμος κι αποφασισμένος.

«Δεν κάνω πίσω. Ποτέ δεν έκανα και δεν θα ξεκινήσω τώρα. Θα σταματήσω την καριέρα μου πάνω στα ρινγκ όπως και ξεκίνησε. Η αποκατάστασή μου πηγαίνει ανέλπιστα καλά και με γοργούς ρυθμούς, αποκτάω όλο και μεγαλύτερη δύναμη κι ευκινησία. Έχω βέβαια αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά μου αλλά να ξέρουν όλοι, ότι θα επιστρέψω».

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης με συνεχή αγωνιστική παρουσία στα ελληνικά και διεθνή ρινγκ τα τελευταία 15 χρόνια θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές του kick boxing στην κατηγορία των 81kg.

Ο δρόμος όμως για τα μεγάλα σαλόνια δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού έπρεπε να καταφέρνει να χωράει σε 24 χώρες, διπλές προπονήσεις, ειδική διατροφή, φυσικοθεραπείες και σε όλα αυτά και την κανονική του δουλειά.

«Στην Ελλάδα δυστυχώς είμαστε επαγγελματίες αθλητές μόνο στο όνομα. Δεν υπάρχουν χρήματα ώστε να μπορείς να ασχολείσαι μόνο με το άθλημά σου. Όλα τα παιδιά δίνουν καθημερινό αγώνα για να μπορέσουν να παίξουν για τη σημαία. Ξεχνάμε προσωπικό χρόνο, προσωπική ζωή κι απλές απολαύσεις. Ποτέ όμως δεν θα έκανα κάτι διαφορετικό. Προτιμώ χίλιες στερήσεις από το να κάνω αυτό που αγαπώ».

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει από τον Αύγουστο, εκατοντάδες άνθρωποι έτρεξαν να τον στηρίξουν και να τον βοηθήσουν είτε ψυχολογικά είτε πρακτικά. Οι περισσότεροι περιμένουν πώς και πώς να τον ξαναδούν στα ρινγκ κι αυτός όπως δηλώνει δεν θα τους χαλάσει χατίρι.

«Έμεινα έκπληκτος από το πόσοι άνθρωποι, γνωστοί και άγνωστοι, ενδιαφέρθηκαν για μένα. Σε όλο αυτόν τον Γολγοθά παραμένουν δίπλα μου οι χορηγοί μου και πλέον φίλοι μου».

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα