Τα είδαμε όλα..! Αυτά είναι τα πιο «τρελά» εστιατόρια στον κόσμο [εικόνες]

Ένα νέο εστιατόριο στην Μόσχα προσλαμβάνει μόνο διδύμους. Μπορεί να είναι παράξενο, αλλά δεν είναι το μόνο μέρος όπου ένας πελάτης εκτός από υψηλή γαστριμαργία θα απολαύσει και ένα άκρως «παράδοξο» περιβάλλον.

Αν παραδείγματος χάρη βρίσκεστε στον Λος Άντζελες αποζητάτε μια ανεπανάληπτη εμπειρία και δεν σας τρομάζει να σας δουν να κάθεστε στην λεκάνη του λουτρού, τότε μια επίσκεψη στη Μαγική Τουαλέτα (Magic Restroom Cafe) είναι must.

Ανάλογο περιβάλλον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Καθημερινής και ίσως πιο εκκεντρικό θα βρείτε στην «Μοντέρνα Τουαλέτα» (Modern Toillet)

της Ταϊβάν όπου μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σοκολάτα σε σκεύος σε σχήμα λεκάνης. Επίσης θα καθίσετε όχι σε καρέκλα αλλά σε λεκάνη και θα διαλέξετε κάποια πιάτα με ομολογουμένως προκλητικά ονόματα, όπως το ζιαν γιανγκ μιανγκ δηλαδή «δυσκοιλιότητα».

Ο Φρόιντ θα ενθουσιαζόταν με αυτό το εστιατόριο...

Η Μόσχα είναι μια πόλη γαστριμαργικών ακροτήτων. Μπορείτε να πιείτε κρασί από αμφορέα στο «Τιφλίδα», να φάτε σε κινούμενο τραμ (στην «Ανούσκα») ή κάτω από ρομαντικούς καταρράκτες (στον «Μπλέ Ελέφαντα). Ο Αλεξέι Χοντορκόφσκι όμως, αυτό που έλειπε από την ρωσική πρωτεύουσα. Έτσι άνοιξε τα «Δίδυμα Αστέρια» όπου το προσωπικό αποτελείται από ζεύγη διδύμων και ντύνονται ομοιόμορφα.

Πηγή έμπνευσης για τον δημιουργό του αποτέλεσε σοβιετική ταινία του 1964 στην οποία ένα κορίτσι βρίσκεται σε παράλληλο σύμπαν και έρχεται αντιμέτωπο με τη δίδυμη αδελφή του. Το εστιατόριο γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ακόμα πιο παράξενο είναι το Expdeditsia όπου μπορείτε να φάτε ανάμεσα σε ένα ελικόπτερο σταθμευμένο στα πεύκα και σε μια ταριχευμένη πολική αρκούδα.

Τώρα βέβαια στο Παρίσι αφθονούν τα εστιατόρια, αλλά μια επίσκεψη στο Le refuge des Fondues στην Μονμάρτρη αξίζει όχι τόσο για το καταπληκτικό φαγητό αλλά επειδή όταν παραγγείλετε το κρασί σας θα το δείτε να έρχεται σε μπιμπερό.

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Αμερικανοί λατρεύουν το φαγητό, γεγονός που αποδεικνύεται από τα υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας. Ναός της επικίνδυνης διατροφής είναι το The Heart Attack Grill (Η Ψησταριά της Καρδιακής Προσβολής) που τιμά το όνομά της με πελώρια χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες τηγανισμένες σε λαρδί. Οι πελάτες φορούν ρόμπες νοσοκομείου πριν παραγγείλουν ένα μπέργκερ «τετραπλό μπαϊμπάς» ή μία «καρδιακή προσβολή» αποτελούμενη από τετραπλό μπιφτέκι με 20 φέτες μπέϊκον. 'Ολα τα εδέσματα τα σερβίρουν κορίτσια ντυμένα νοσοκόμες..!

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα