Λες να μας… σκοτώσουν οι Killers;

10:30 9/1/2012 - Πηγή: KoolNews

Μετά από 4 χρόνια οι Killers αποφάσισαν να μπουν στο studio για να ετοιμάσουν το νέο άλμπουμ τους και εμάς μας πιάνει τρόμος για το τι θα ακούσουμε.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Το ημερολόγιο έλεγε 18 Νοεμβρίου 2008, όταν οι Killers έβγαλαν στα δισκοπωλεία την τελευταία τους δουλειά. Ο τίτλος

του “Day & Age“, ο ήχος του indie-rock-new wave-synthpop και κάτι άλλα ψιλά και το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Βέβαια μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια της απουσίας τους τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν. Ο leader τους Brandon Flowers έβγαλε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ “Flamingo” το οποίο δεν ακουγόταν ούτε για πλάκα, και το συγκρότημα κυκλοφόρησε μερικά κομμάτια, όπως το “Cowboys’ Christmas Ball“, που μετά το άκουσμά του ήθελες να κάνεις λοβοτομή για να το ξεχάσεις. Άρα είναι λογικό να έχουμε ορισμένες ανησυχίες από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι επιστρέφουν στο studio.
Και ο Flowers δεν σταμάτησε εδώ τις “απειλές” καθώς είπε ότι ο ήχος στο 4ο τους άλμπουμ θα είναι εντελώς διαφορετικός από τις τρεις προηγούμενες δουλειές τους (λες να το ρίξουν στο latin;), ενώ είπε πως είναι “όλοι πολλοί χαρούμενοι που βρεθήκαμε πάλι μαζί και κάναμε θόυρυβο”. Περαστικά μας…

Διάβασε ακόμα:

* Τα γενέθλια της Inner Ear στο Six D.O.G.S.

* Τα άλμπουμ που περιμένουμε το 2012

* Ο Σεπτέμβριος των Red Hot Chili Peppers

Keywords
Τυχαία Θέματα