Καθιερώνεται και επίσημα το γαλάζιο briefing κάθε Πέμπτη στις 11:00- Εκτάκτως την Παρασκευή αυτή την εβδομάδα

Ξεκινά το γαλάζιο briefing των πολιτικών συντακτών και επισήμως, όπως ανακοίνωσε η ΝΔ, προς επιβεβαίωση του δημοσιεύματος του KoolNews.gr στις 25/1.

Η ενημέρωση των συντακτών θα λαμβάνει χώρα κάθε Πέμπτη στις 11:00 το πρωί, πλην όμως λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ, η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Γιώργο Κουμουτσάκο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, στις 11:00, στα γραφεία του Κόμματος.

Με την καθιέρωση της επίσημης ενημέρωσης, η Συγγρού επιθυμεί να διαμορφώνει αυτή την ατζέντα της καθημερινότητας, ενώ στόχος είναι επίσης και η ομογενοποίηση του επικοινωνιακού μηνύματος του κόμματος, δίνοντας έτσι απάντηση σε ένα χρονίζον πρόβλημα της ΝΔ που δεν ήταν άλλο από την πολυφωνία στην επικοινωνία του κόμματος. Να σημειωθεί πως και στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις για επαναφορά του briefing από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη.

The post Καθιερώνεται και επίσημα το γαλάζιο briefing κάθε Πέμπτη στις 11:00- Εκτάκτως την Παρασκευή αυτή την εβδομάδα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καθιερώνεται, Πέμπτη, 11 00- Εκτάκτως, Παρασκευή,kathieronetai, pebti, 11 00- ektaktos, paraskevi