Έξαλλη η Σοφία Βεργκάρα! Γιατί απαιτεί 15 εκατομμύρια δολάρια από εταιρία;

Η Σοφία Βεργκάρα κινείται δικαστικά για να προστατέψει την εικόνα της. Η όμορφη 43χρονη ηθοποιός απαιτεί 15 εκατομμύρια δολάρια από την εταιρία Venus επειδή χρησιμοποίησε φωτογραφία της χωρίς την άδειά της.

Η μήνυσή της κατατέθηκε την Δευτέρα στο Ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που παρουσίασε το περιοδικό People, το αστέρι της Μοντέρνας Οικογένειας (ABC) ζητά αποζημίωση από την εταιρία επειδή χρησιμοποίησε το όνομά

της για να προωθήσει τις υπηρεσίες μασάζ που παρέχει.

Η Βεργκάρα όντως χρησιμοποίησε τις υπηρεσίες μασάζ της εταιρίας τον Αύγουστο του 2014 κατά την προετοιμασία της για τα βραβεία Emmy αλλά δεν έμεινε ευχαριστημένη «Η Βεργκάρα κατέφυγε στην δικαστική οδό επειδή τελικά δεν της άρεσαν οι υπηρεσίες και τις περιέγραψε ως χάσιμο χρόνου και χρήματος που δεν φέρνει τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Στην μήνυσή της η Βεργκάρα αναφέρει ότι δεν θα ξαναέκανε μασάζ στην συγκεκριμένη εταιρία ούτε θα την συνιστούσε, συνεπώς δεν συμφωνεί να χρησιμοποιείται το όνομά της για να διαφημίζεται η εταιρία διεθνώς.

Η σέξι Κολομβιανή ηθοποιός είναι το πρόσωπο πολλών εταιριών, ανάμεσα σε αυτές είναι οι Cover Girl, Rooms to Go, Head & Shoulders και πρόσφατα η Diet Pepsi, State Farm και Comcast’s Xfinity.

The post Έξαλλη η Σοφία Βεργκάρα! Γιατί απαιτεί 15 εκατομμύρια δολάρια από εταιρία; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα