Νέες φωτογραφίες για Ναταλία Γερμανού και Μάνο Ιωάννου – Τι συμβαίνει μεταξύ των δύο πρώην;

Ο έρωτας και ο χωρισμός τους έγιναν πρωτοσέλιδο με την παρουσιάστρια και τον ηθοποιό να φαίνεται ότι έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους. Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού και ο Μάνος Ιωάννου επέστρεψαν… με κοινές φωτογραφίες.

Τα ενσταντανέ δημοσιεύονται, σήμερα, στα εβδομαδιαία περιοδικά ενώ όπως όλα δείχνουν δεν αποτελούν στιγμιότυπα ενός τρυφερού ραντεβού αλλά μιας τυχαίας συνάντησης. Η Ναταλία βρέθηκε με τον πρώην σύντροφό της στο εστιατόριο Pasaji στο City Link.

«Είχαν να βρεθούν από το τέλος της

Άνοιξης. Η Ναταλία έφτασε στο μαγαζί γύρω στις 22:00 και ο Μάνος μόλις πέντε λεπτά αργότερα. Αρχικά υπήρξαν στιγμές αμηχανίας μεταξύ τους, όμως γρήγορα τις ξεπέρασαν και αισθάνθηκαν πολύ άνετα.

Μάλιστα κάθισαν στο ίδιο τραπέζι κατά την διάρκεια της βραδιάς, ενώ δεν δίστασαν να μοιραστούν και αστεία για την σχέση τους, επιβεβαιώνοντας πως ο χρόνος είναι πράγματι ο καλύτερος σύμμαχος για να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά», αποκαλύπτει φίλος του πρώην ζευγαριού στο περιοδικό OK!

The post Νέες φωτογραφίες για Ναταλία Γερμανού και Μάνο Ιωάννου – Τι συμβαίνει μεταξύ των δύο πρώην; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέες, Ναταλία Γερμανού, Μάνο Ιωάννου –,nees, natalia germanou, mano ioannou –