Κασιδιάρης: Το έγκλημα του Ρουπακιά είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής [βίντεο]

Για πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής με τις ευλογίες του κράτους έκανε λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος τόνισε πως όλα αυτά συμβαίνουν γιατί το κόμμα του αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά του.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Kontra Channel ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

κατήγγειλε το γεγονός πως δεν συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα ο Γιάννης Πρετεντέρης όπως κανονικά θα έπρεπε να συμβεί με βάση τη νομοθεσία για τα περί Τύπου αδικήματα ενώ χαρακτήρισε καταγέλαστο τον φάκελο Δένδια και τόνισε πως δεν περιλαμβάνει σοβαρά αδικήματα.

«Το έγκλημα Ρουπακιά είναι η πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής- το καταδικάσαμε εξαρχης. Εμεις είχαμε ξεπεράσει το 20% και πηγαίναμε για την πρωτιά στον δήμο της Αθήνας» τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης και παρατήρησε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέφερε το ίδιο το κόμμα.

Ακόμα, ο βουλευτής χαρακτήρισε αστείο το ρεπορτάζ που τρέχει και έκανε λόγο για στημένες τηλεδίκες με πληρωμένους ψευδομάρτυρες. «Είδα γύφτους να πυροβολούν στον αέρα και να λένε ότι εδώ κάνει εκπαίδευση η Χρυσή αυγή- αυτά είναι αστεία πράγματα» παρατήρησε ο κ. Κασιδιάρης.

Κληθείς να σχολιάσει μια εικόνα από το Ρέθυμνο με ελληνικές σημαίες, όπλα και την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής ο κ. Κασιδιάρης έκανε λόγο για προπαγάνδα. «Βλέποντας αυτή την εικόνα σοκαρίστηκα φαίνεται να είναι το όπλο Μ16 Α1 ενώ τελικά είναι όπλο airsoft αυτό που πάνε και παίζουν με τις μπίλιες. Την εφημερίδα τη βρίσκει κανείς στο περίπτερο τα βάζει μαζί και δημιουργεί κλίμα», σημείωσε ο κ. Κασιδιάρης και τόνισε πως στο Ρέθυμνο η Χρυσή Αυγή δεν έχει γραφεία.

«Δεν έχω καμία απολύτως ευθύνη. Έχω κάνει ομιλίες, έχω καταγγείλει το ξενόδουλο καθεστώς που διοικεί τη χώρα αλλά δεν διέγειρα ποτέ τα πάθη», τόνισε ο κ. Κασιδιάρης και σημείωσε πως ήταν από τους πρώτους που καταδίκασαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

«Όλοι αυτοί οι ανώνυμοι μάρτυρες να πάνε στη Δικαιοσύνη να καταθέσουν επώνυμα και να πάμε και εμείς - όχι να μιλάνε στα κανάλια και να παίρνουν 50ευρα και να στήνουν τηλεδίκες κατά της Χρυσής Αυγής» συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και τόνισε πως όλο αυτό που συμβαίνει γίνεται γιατί έβλεπαν να φουντώνει το κίνημα της Χρυσής Αυγής και να έχει μεγάλα ποσοστά που θα την οδηγούσαν στην εξουσία.

Απευθυνόμενος στον Φαήλο Κρανιδιώτη ο κ. Κασιδιάρης τόνισε πως «Είμαστε καθαροί σαν διαμάντι. Αν ένας αλήτης σκότωσε κάποιον δεν φταίει η Χρυσή Αυγή. Αν εσείς με πυροβολήσετε θα πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η ΝΔ και να συλληφθεί ο Σαμαράς;» και προειδοποίησε πως ακόμα και αν συλληφθούν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης θα συνεχίσουν τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα