Αυτό είναι το διάσημο για τη θέα του ελληνικό εστιατόριο που είναι στα 10 καλύτερα του κόσμου

Το εστιατόριο Kuzina στο ιστορικό κέντρο της πόλης εκτός από τις μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις του Άρη Τσανακλίδη προσφέρει κάτι παραπάνω- μια ανεπανάληπτη θέα προς την Ακρόπολη των Αθηνών και το ναό του Ηφαίστου. Αυτό το τελευταίο είναι και ο λόγος για τον οποίο το BBC το συμπεριέλαβα ανάμεσα στα 10 καλύτερα του κόσμου.

Στη

λίστα του BBC εκτός από την Kuzina περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο γνωστά εστιατόρια με μαγευτική θέα στη Νέα Υόρκη, στο Χονγκ Κονγκ, στην Πράγα, στο Πεκίνο.

Oι μοναδικές γευστικές δημιουργίες της Kuzina και η ταράτσα του εστιατορίου αποτελούν εδώ και αρκετά χρόνια το πιο καλά κρατημένο μυστικό των Αθηναίων και των «ψαγμένων»επισκεπτών της πόλης. Ειδικά όταν ο ήλιος δύει, η Ακρόπολη και ο ναός του Ηφαίστου φωτίζονται δημιουργούν με το φωτισμό τους μια μοναδική, ειδυλλιακή ατμόσφαιρα που συνεπαίρνει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς.

Το ξεχωριστό αυτό σκηνικό συμπληρώνει επάξια ο Άρης Τσανακλίδης ο οποίος παρουσιάζει τα φρέσκα προϊόντα της ελληνικής γης σε δημιουργίες που συνδυάζουν την ελληνική μαγειρική παράδοση με τις fusion δημιουργίες και τις τάσεις της γαστρονομίας σε διεθνές επίπεδο.

Η θέα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και το ναό του Ηφαίστου, οι μοναδικές γευστικές προτάσεις του Άρη Τσανακλίδη, η ενέργεια στον πεζόδρομο της Αδριανού, καθιστούν δικαίως την Kuzina σαν το σημείο συνάντησης όσων γνωρίζουν τα ξεχωριστά σημεία αυτής της πόλης.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >
Keywords
Τυχαία Θέματα