Η Χρυσή Αυγή απλώνει την μαύρη σκιά της στα σχολεία – Πώς στρατολογεί τους μαθητές

Πλύση εγκεφάλου σε ανήλικους μαθητές προκειμένου να τραμπουκίζουν αλλοδαπούς συμμαθητές τους αλλά και τους καθηγητές κάνει η Χρυσή Αυγή σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Οι αποκαλύψεις σχετικά με την διείσδυση της Χρυσής Αυγής στα σχολεία

προκαλούν σοκ καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξωσχολικοί που πρόσκεινται στο εθνικιστικό κόμμα έχουν επιδοθεί σε εκστρατεία «κατάληψης» των σχολείων της χώρας. Πλησιάζουν ανήλικα αγόρια και κορίτσια προκειμένου να τα εντάξουν σ τα Τάγματα Εφόδου της οργάνωσης.

Πολλοί είναι οι καθηγητές που αποκαλύπτουν πως οι «μικροί χρυσαυγίτες» τα βάζουν με συμμαθητές που είναι αλλοδαποί ή άλλης ιδεολογίας από την δική τους ενώ σοκαριστικές είναι και οι πληροφορίες που δείχνουν τους μαθητές που είναι πιο επιρρεπείς προκειμένου να πέσουν στα δίχτυα του εθνικιστικού κόμματος.

Όπως λένε οι καθηγητές οι μαθητές που έχουν ένα ιστορικό βίας ή επιθετικής συμπεριφοράς. Παράλληλα εάν το παιδί προέρχεται από οικογένεια που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τότε το έδαφος είναι ακόμη πιο πρόσφορο. Σε αυτήν την περίπτωση γίνεται κατήχηση στο παιδί προκειμένου να μισεί τους μετανάστες οι οποίοι «παίρνουν τις δουλειές των Ελλήνων». Το δέλεαρ για την ένταξη στο κόμμα είναι η «κυριαρχία» στο σχολείο, καθώς οι μαθητές «ντοπάρονται» προκειμένου να φαντάζονται πως θα γίνουν οι καλύτεροι του σχολείου.

Τα περιστατικά που περιγράφουν καθηγητές είναι σοκαριστικά καθώς έχουν καταγραφεί περιπτώσεις όπου οι ίδιοι δέχονται απειλές προκειμένου να βάλουν υψηλότερες βαθμολογίες.

Το μέσο το οποίο προτιμούν οι χρυσαυγίτες για να στρατολογούν μαθητές, είναι είτε η διανομή φυλλαδίων έξω από τα σχολεία, είτε η χρήση του Facebook και άλλων social media τα οποία χρησιμοποιούν συχνά οι μαθητές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα