Η ζωή του Γκάρεθ Μπέιλ μέσα από φωτογραφίες

Μόλις στα 24 του χρόνια αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχουν χυθεί κιλά μελάνης στις εφημερίδες παγκοσμίως που αφορούν την μεταγραφή του στην Βασίλισσα Ρεάλ. Οι φανέλες του έχουν γίνει ανάρπαστες στις μπουτίκ των «Μερένγκες» και πολλοί Μαδριλένοι συνωστίζονται στα εκδοτήρια για μία θέση στον ήλιο της λάμψης του. Οι διθύραμβοι αφορούν τον Ουαλό ποδοσφαιριστή Γκάρεθ Μπέιλ.

Στα σχολικά του χρόνια ο Μπέιλ ασχολούνταν με τον αθλητισμό, όχι όμως αποκλειστικά με την «στρογγυλή θεά». Ο Ουαλός άσσος έπαιζε ακόμη και ράγκμπι ενώ παλαιότερα είχε

ισχυριστεί ότι στα 16 του χρόνια έτρεχε 100 μέτρα σε 11,7 δευτερόλεπτα. Στην ίδια ηλικία εκφράζονταν αμφιβολίες για τον αν ο Μπέιλ θα συνέχιζε επαγγελματικά στη Σαουθάμπτον.

Οι «άγιοι» του επέτρεψαν να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα αλλά άφησε τα ερυθρόλευκα μόλις έναν χρόνο μετά για να μετακινηθεί στα Σπιρούνια έναντι 8,3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Μπέιλ στην Σαουθάμπτον έπαιζε αριστερό μπακ, ενώ στα «Σπιρούνια» εξελίχθηκε σε φουλ μπακ. Σήμερα φόρεσε το 11 στην πλάτη, το στέμμα στο στήθος και πιο «βαριά» παπούτσια λόγω απαιτήσεων που δημιουργούνται από το ύψος της αγοράς του.

1 από 18 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα