Η Ντάνα Φαλσέτι είναι έμπνευση! H plus size γιόγκι που σαρώνει στο Instagram [εικόνες]

Η Ντάνα Φαλσέτι δεν γνωρίζει όρια. Ξεπέρασε διατροφικές διαταραχές από τις οποίες έπασχε, υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μέσα σε λίγα χρόνια έγινε ειδική στην γιόγκα.

Από τα δέκα της χρόνια η Ντάνα έτρωγε ασταμάτητα με αποτέλεσμα να γίνει υπέρβαρη. Δοκίμασε πολλές δίαιτες αλλά καμία δεν είχε αποτέλεσμα όπως είπε η ίδια στο Redbook. Όταν έφτασε σε πολύ μεγάλο βάρος αποφάσισε να συμβουλευτεί γιατρό και έτσι ανακάλυψε πως έπασχε από διατροφικές διαταραχές που την έκαναν να τρώει ασταμάτητα.

Αποφασισμένη να δει βελτίωση ξεκίνησε να κάνει αερόβια

γυμναστική. Έτσι, άρχισε να χάνει βάρος αλλά συνέχισε να νιώθει άβολα με την εικόνα που έβλεπε στον καθρέφτη της. «Συνειδητοποίησα πως χρειαζόμουν μια αλλαγή μεγαλύτερη από αυτήν που πετύχαινα με την γυμναστική», εξήγησε η Ντάνα στο περιοδικό.

Έτσι γράφτηκε σε μαθήματα γιόγκα . Στην αρχή όλα ήταν δύσκολα και συχνά ξεσπούσε σε κλάματα επειδή το βάρος της την εμπόδιζε να κάνει αρκετές ασκήσεις. Δεν παραιτήθηκε όμως. Με επιμονή και μεγάλη προσπάθεια συνέχισε και απέκτησε την πειθαρχία που θα την βοηθούσε να βρει λύση στο πρόβλημά της.

«Οι αλλαγές που έβλεπα στο κορμί μου ήταν από μία άποψη αλλαγές στην εμφάνισή μου αλλά αυτό ήταν δευτερεύον. Συνέχισα επειδή η γιόγκα με βοήθησε να αγαπήσω τον εαυτό μου», τόνισε το κορίτσι που μαζί με την Βαλερί Σεγκούν είναι οι πιο δημοφιλείς plus size γιόγκι του Instagram.

Η ίδια σταμάτησε να καταφεύγει στο φαγητό κάθε φορά που νιώθει λυπημένη ή συγχυσμένη χάρη στην πειθαρχία που απέκτησε. «Κανείς δεν μπορεί να σε βοηθήσει να αποδεχτείς το σώμα σου. Μόνο η πειθαρχία και η ιδεολογία της γιόγκα σε βοηθούν να καλλιεργήσεις την αυτοεκτίμησή σου. Αυτό είναι τόσο όμορφο…», κατέληξε.

Δε νομίζετε πως της αξίζει ένα μεγάλο «μπράβο»;

1 από 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Η Ντάνα Φαλσέτι είναι έμπνευση! H plus size γιόγκι που σαρώνει στο Instagram [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα