Η Μισέλ Λεβίν είναι «τούμπανο» και το αποδεικνύει για άλλη μια φορά [εικόνες]

18:21 9/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Η εκρηκτική γυμνάστρια Μισέλ Λεβίν βρέθηκε σε παραλία του Μαϊάμι και θέλοντας να δείξει τα πατριωτικά της ένστικτα φωτογραφήθηκε με ένα μαγιό που είχε την αμερικανική σημαία.

Η γυμνάστρια - «τούμπανο» με το γραμμωμένο σώμα έγινε γνωστή από τα καλοσμιλεμένα οπίσθια της και τελικά αποφάσισε να αφήσει το personal training και να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Πάντως οι κόποι και οι προσπάθειες που κατέβαλε για να έχει αυτό το σώμα απέφεραν καρπούς καθώς της άνοιξαν διάπλατα οι πόρτες των μεγάλων ανδρικών περιοδικών που ζητούσαν μανιωδώς να την φωτογραφίσουν.

Όχι και άδικα εδώ που τα λέμε καθώς ο φακός την λατρεύει, εκείνη και τις καμπύλες της. Η Μισέλ συνηθίζει να φοράει μικροσκοπικά μπικίνι προκειμένου να δείχνει όσο το δυνατόν περισσότερο τα οπίσθια της στις παραλίες, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη. Εκτός από καλλίγραμμο σώμα, η γυμνάστρια διαθέτει και μία μεγάλη συλλογή με μαγιό τα οποία φοράει και φωτογραφίζεται σε όλα τα μέρη του σπιτιού της. Η Μισέλ ανεβάζει τα belfies της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι followers πέφτουν να πεθάνουν... στα όργανα του γυμναστηρίου.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Keywords
Τυχαία Θέματα