Σε κατ” οίκον περιορισμό ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος

16:43 9/7/2014 - Πηγή: KoolNews

Σε κατ' οίκον περιορισμό παραμένει προσωρινά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος μετά τη διαφωνία που προέκυψε μεταξύ των εφετών ειδικών ανακριτριών και του εισαγγελέα για την ποινική του μεταχείριση.

Οι δυο εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου είχαν τη γνώμη ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να κρατηθεί προσωρινά κρατούμενος ενώ ο εισαγγελέας εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος διατύπωσε αντίθετη άποψη.

Έτσι τώρα όπως προβλέπει ο νόμος, τη διαφωνία αυτή καλούνται να λύσουνε μέσα στις επόμενες μέρες με βούλευμά τους οι δικαστές

του Συμβουλίου Εφετών της Αθήνας, όπως ακριβώς συνέβη πριν από λίγες ημέρες με την, επίσης, κατηγορούμενη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.

Μέχρι να αποφασίσουν οι δικαστές ο Νίκος Μίχος θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό. Η κατηγορία για την οποία απολογήθηκε σήμερα συμπληρωματικά αφορά στο αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Αδίκημα για το οποίο αύριο έχει κληθεί να απολογηθεί και ο τελευταίος κατά σειρά κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα