Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών, Ναζίμ Λαχράουι; [εικόνες]

Viral έγινε στο διαδίκτυο η φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ από κέντρο υποδοχής στην οποία απεικονίζεται η ίδια να βγάζει selfie με έναν πρόσφυγα.

Ο εν λόγω άνδρας μοιάζει πολύ με τον βομβιστή των Βρυξελλών, Ναζίμ Λαχράουι. Η φωτογραφία διακινείται στο διαδίκτυο με τους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι απλή ομοιότητα ή αν ο άνδρας με τον οποίο φωτογραφήθηκε στον Σεπτέμβριο η Άγκελα Μέρκελ

ήταν ο τρομοκράτης που αιματοκύλησε το αεροδρόμιο καθώς και τον σταθμό του μετρό Maelbeek στις Βρυξέλλες, με τουλάχιστον 31 νεκρούς και πάνω από 300 τραυματίες.

Τελικά αποδείχτηκε πως δεν πρόκειται για τον τρομοκράτη των Βρυξελλών. Ο εν λόγω κύριος λέγεται Άνας Μονταμάνι, ο οποίος μιλώντας στην Deutsche Welle δήλωσε ότι ένιωσε θλίψη με τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε η φωτογραφία του. Ο 19χρονος, έφτασε στην Γερμανία από τη Δαμασκό τον Σεπτέμβρη του 2015, ζει στο Βερολίνο με μια ανάδοχη οικογένεια και πηγαίνει σε γερμανικό σχολείο.

Η βελγική αστυνομία δημοσίευσε την Παρασκευή φωτογραφία του 24χρονου Ναζίμ, ο οποίος επίσημα πλέον ευθύνεται για την έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ο Ναζίμ Λαχράουι

The post Η Μέρκελ έβγαλε selfie με τον βομβιστή των Βρυξελλών, Ναζίμ Λαχράουι; [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα