Η κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά! Αυτές είναι οι νέες ταινίες στις αθηναϊκές αίθουσες [βίντεο]

Έξι νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων η πολυαναμενόμενη κοινή επιστροφή των Μπραντζελίνα και η πρώτη επίσημη του φιλμ «Ατίθασες», προσκαλούν τους Αθηναίους σινεφίλ σε κινηματογραφικές βραδιές.

Δίπλα στη Θάλασσα

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ επιστρέφουν μαζί στη μεγάλη οθόνη με ένα ερωτικό δράμα. Στο τρίτο σκηνοθετικό της εγχείρημα, η Αντζελίνα Τζολί Πιτ

υποδύεται μια πρώην χορεύτρια, τη Βανέσα, και στο ρόλο του κινηματογραφικού συζύγου της, Ρόλαντ, ενός Αμερικανού συγγραφέα, βρίσκουμε το έτερον της ήμισυ, Μπραντ Πιτ.

Απόμακροι συναισθηματικά και αποξενωμένοι ως ζευγάρι, οι δυο τους θα βρεθούν σε μια ήσυχη παραλιακή πόλη της Γαλλίας, όπου θα γνωρίσουν μερικούς από τους κατοίκους της και θα κληθούν να αναμετρηθούν με τα μυστικά τους και να λάβουν δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης τους και την κοινή τους πορεία.

Η Κόρη του Ρέμπραντ

Όλη η ιστορία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια μιας μεγαλοαστικής δεξίωσης, στους πολυτελείς εσωτερικούς χώρους και στους υπέροχους κήπους μιας εντυπωσιακής έπαυλης, όπου δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της Αθηναϊκής κοινωνίας.

Τα χιουμοριστικά στιγμιότυπα, διακοσμούν μια πλοκή σχεδόν αστυνομική αλλά εξ’ ίσου ξεκαρδιστική, αφού όλα γυρίζουν από την σοβαροφάνεια στη φάρσα, σε μια ταινία που σε τελευταία ανάλυση φωτογραφίζει παραμορφωτικά την ανεκδιήγητη πραγματικότητα που ζούμε.

Ατίθασες

Πέντε έφηβα κορίτσια ζουν στο πατρικό τους σπίτι στην παραλιακή τους κωμόπολη στη Μαύρη Θάλασσα. Χιλιάδες μίλια μακριά από την Κωνσταντινούπολη και, θαρρείς, χιλιάδες χρόνια από την οποιαδήποτε γυναικεία χειραφέτηση.

Oι γονείς τους έχουν πεθάνει και οι πέντε αδελφές μεγαλώνουν με την γιαγιά τους, που τις τιμωρεί για οτιδήποτε θα μπορούσε να κουτσομπολέψει η γειτονιά, κι έναν βίαιο θείο που απειλεί και σηκώνει χέρι αν υποψιαστεί ότι «έχουν λερώσει την τιμή τους».

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Ντενίζ Γκαμζέ Εργκιβέν που περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση που βιώνουν οι γυναίκες στη γείτονα χώρα, αποτελεί την επίσημη υποψηφιότητα της Γαλλίας για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ 2016.

Το Μαργαριταρένιο Κουμπί

Βραβείο σεναρίου στο Βερολίνο για το ιστορικοπολιτικό ντοκιμαντέρ του Χιλιανού Πατρίσιο Γκουζμάν. Ένα συγκινητικό όσο και οπτικά πανέμορφο χρονικό, το οποίο διαπλέκει τα μυστικά του σύμπαντος με τους ιθαγενείς της Παταγονίας, τη μνήμη του νερού με τους νεκρούς της χούντας του Πινοσέτ και δύο μαργαριταρένια κουμπιά με τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης.

Το Πρόγραμμα

Ο Στίβεν Φρίαρς βιογραφεί τον ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ. Η ιστορία ανόδου και πτώσης του Λανς, απόλυτου κυρίαρχου της παγκόσμιας ποδηλασίας ο οποίος αποδείχτηκε πως κέρδισε τα πάντα ντοπαρισμένος, αποτελεί ένα δράμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ανατριχίλες

Τα διάσημα τέρατα της σειράς των μπεστ σέλερς «Ανατριχίλες» κάνουν το κινηματογραφικό τους ντεμπούτο στην ομώνυμη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον απολαυστικό Jack Black.

Σε σκηνοθεσία του Rob Letterman, η ταινία υπόσχεται να δώσει σάρκα και οστά στους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της ανθολογίας και να χαρίσει ένα διασκεδαστικά τρομαχτικό θέαμα με σασπένς και γερές δόσεις γέλιου για όλη την οικογένεια.

The post Η κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινά! Αυτές είναι οι νέες ταινίες στις αθηναϊκές αίθουσες [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα