Πέταξε έξω την Πόρτο η Τσέλσι – Στους «16» Ρόμα και Γάνδη [βίντεο]

Η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Πόρτο πήρε την πρωτιά στον όμιλο και πέταξε εκτός διοργάνωσης τους Πορτογάλους, με την Ντιναμό Κιέβου να παίρνει την 2η θέση του ομίλου. Για πρώτη φορά στην ιστορία της στους «16» η Γάνδη. Πρόκριση στην ισοβαθμία για Ρόμα.

6ος όμιλος

Η ατμόσφαιρα στη Ρώμη ήταν κρύα αλλά ο Ρούντι Γκαρσία και οι παίκτες του θα ζεσταθούν με την παρουσία τους στην κλήρωση για τα νοκ άουτ του Champions League.

Οι Τζαλορόσι δεν πήραν τη νίκη που ήθελαν για να είναι σίγουροι αλλά βεβαιώθηκαν για την πρόκριση τους όταν ήρθαν τα νέα από το Λεβερκούζεν, όπου η Μπάγερ δεν μπόρεσε να νικήσει την Μπαρτσελόνα. Ετσι, οι Ιταλοί πήραν τη 2η θέση και οι Γερμανοί την 3η, με την φιλότιμη ΜΠΑΤΕ να μένει στο -1 και στην 4η θέση.

Τα γκολ των αναμετρήσεων:

Βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 14 (15-4)
2. Ρόμα 6 (11-16)
3. Λεβερκούζεν 6 (13-12)
4. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 5 (5-12)

6ος όμιλος

Ακάθεκτη και στο Ζάγκρεμπ η Μπάγερν, επικράτησε 2-0 της Ντιναμό και ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον όμιλο! Οι Βαυαροί παρουσιάστηκαν με πολλές αλλαγές, όμως είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έφτασαν στο 5ο τρίποντο σε έξι ματς! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τις 100 νίκες με τους Βαυαρούς, αλλά και τις 50 στο Champions League! O... killer Λεβαντόφσκι ήταν όλα τα λεφτά και με δυο γκολ οδήγησε τη Μπάγερν στην επιτυχία! Οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και την ουσία για να απειλήσουν τους Κροάτες, που ήταν ιδανικά στημένοι! Ο Ριμπερί, ο Λεβαντόφσκι και ο Ρόντε είχαν τρεις καλές... επισκέψεις, αλλά δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Εντουάρντο!

Τα γκολ των αναμετρήσεων:

7ος όμιλος

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί και επίσημα να κοιτάζει στο Champions League για να χαμογελά. Οι Μπλε επιβλήθηκαν (2-0) της Πόρτο στο Λονδίνο και την πέταξαν έξω από τα νοκ άουτ της διοργάνωσης, εκεί όπου θα βρίσκεται η Ντιναμό Κιέβου, η οποία νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 1-0, πέρασε ως δεύτερη και την άφησε χωρίς βαθμό στο γκρουπ.

Τα γκολ των αναμετρήσεων:

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 13 (13-3)
2. Ντιναμό Κιέβου 11 (8-4)
3. Πόρτο 10 (9-8)
4. Μακάμπι 0 (1-16)

8ος όμιλος

Tα 15 χρόνια χωρίς εκπροσώπηση στα νοκ άουτ ματς του Champions League ήταν πολλά για τους Βέλγους και η Γάνδη φρόντισε να βάλει τέλος στην... κατάρα! Η ομάδα του Χάιν Βανχάιζμπρουκ φρόντισε να ολοκληρώσει το θαύμα, επικράτησε 2-1 στην τελευταία στροφή της Ζενίτ και πέταξε εκτός διοργάνωσης και τη Βαλένθια (έχασε 0-2 από την αδιάφορη Λιόν)! Οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα, έπαιξαν πολύ σωστά απέναντι στους Ρώσους (είχαν εξασφαλίσει την πρωτιά) και πήραν το πιο ιστορικό ευρωπαϊκό τους τρίποντο!

Τα γκολ των αναμετρήσεων:

Βαθμολογία
1. Ζενίτ 15 (13-6)
2. Γάνδη 10 (8-7)
3. Βαλένθια 6 (5-9)
4. Λυών 4 (5-9)

The post Πέταξε έξω την Πόρτο η Τσέλσι – Στους «16» Ρόμα και Γάνδη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα