Η Γερμανού ξανάρχεται από την επόμενη εβδομάδα – Γιατί αναβλήθηκε η εκπομπή της Ναταλίας

Η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, αναβάλλεται και η παρουσιάστρια έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το απρόοπτο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter.

Η Γερμανού ξανάρχεται κάθε Πέμπτη στον ANT1. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα γίνει σήμερα καθώς η εκπομπή της αναβάλλεται λόγω πολιτικής επικαιρότητας

μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα από τις ευρωεκλογές. Η παρουσιάστρια «τιτίβισε» πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό, ότι δεν θα την δούμε στους δέκτες μας απόψε με την Τζένη Χειλουδάκη λόγω έκτακτης πολιτικής εκπομπής. Η Ναταλία διευκρίνισε ότι σε περίπτωση που μεταδιδόταν η εκπομπή της, θα έβγαινε στον αέρα στις δύο το βράδυ, δηλαδή 2 ώρες μετά από το κανονικό πρόγραμμα.

Λόγω πολιτικης ενημερότητας η αποψινη μου εκπομπή με την Τζένη Χειλουδάκη αναβάλλεται για την ερχόμενη Παρασκευή γιατι αλλιώς θα βγαινε 2 !!

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) May 23, 2014

@nataliagermanou Εκτακτης πολιτικής επικαιρότητας εννοούσα. Δεν το χω με τα δελτία Τύπου. Πάντως η υπερ Τζένη παίζει την ερχόμενη Παρασκευή!

— Natalia Germanou (@nataliagermanou) May 23, 2014

Keywords
Τυχαία Θέματα