Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο – Τι πρέπει να κάνεις για να παίρνεις 25.000 ευρώ

Νταντάδες υπάρχουν πολλές. Άλλες καλές, άλλες κακές. Άλλες αποτελεσματικές, άλλες όχι. Νταντάδες για πάντα (το γλυκύτατο ζώο) όμως δεν είχαμε φανταστεί...

Όπως αναφέρει το TIME, η νταντά για πάντα είναι μία ιδιαίτερα κερδοφόρα εργασία καθώς αποδίδει συνολικά έως και 25.000 ευρώ τον χρόνο! Τι πρέπει να κάνει μία τέτοια νταντά; Να ταΐζει, να προσέχει και να βλέπει τηλεόραση με τα αξιολάτρευτα ζώα.

Την δουλειά προσφέρει το Κινεζικό Κέντρο Φροντίδας και Έρευνας Γιγαντιαίων Πάντα, το οποίο μάλιστα προσφέρει ευκαιρίες καριέρας,

στις οποίες οι τυχεροί θα μπορούν όχι μόνο να αμείβονται καλά, αλλά να έχουν δωρεάν γεύματα και μεταφορικά, ευχάριστες εγκαταστάσεις, αλλά και να περνούν χρόνο με τους αγαθούς γίγαντες των κινεζικών δασών.

Το κέντρο θα έχει ανοιχτή την διαδικτυακή του πλατφόρμα έως τις 15 Ιουλίου και όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο fun.sohu.com. Στους περιορισμούς είναι πως ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 22 ετών και να έχει βασικές γνώσεις για τα πάντα (τα ζώα).

Keywords
Τυχαία Θέματα