Η χριστουγεννιάτικη βόλτα του «Υπερκοριού» στο Κολωνάκι και οι «γαλάζιες» συναντήσεις

Παραμονή Χριστουγέννων που θυμίζει... Κυριακή του Πάσχα από τον ήλιο και τη ζέστη και το Κολωνάκι ήταν γεμάτο από νωρίς το πρωί. Το ίδιο και τα γνωστά του στέκια, στα οποία ο «Υπερκοριός» συνάντησε γνωστές παρουσίες.

Στο στέκι του Pit, για παράδειγμα, στην Πλατεία του Κολωνακίου, από τα μεγάφωνα του οποίου έπαιζαν οι μουσικές του αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού Galaxy, ο πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης

Πλακιωτάκης έτρωγε μαζί με τη γυναίκα του και ένα φιλικό τους ζευγάρι. Νωρίτερα, είχε ακούσει - μαζί με το γιο του - τα κάλαντα από τους βρακοφόρους της Κρήτης.

Κι αφού ο «Υπερκοριός» αντάλλαξε μαζί του ευχές, προχώρησε παρακάτω, όπου διασταυρώθηκε με τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος επίσης συνοδευόταν από τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους. Επρόκειτο, όμως, για τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέως, αφού ο πρώην πρωθυπουργός περνά τις γιορτινές μέρες στην Ιταλία.

Mαζί του βρίσκονται ασφαλώς η Νατάσα, τα δίδυμα και το ζεύγος Ιωάννη και Χριστίνας Βαληνάκη, οι οποίοι είναι αχώριστοι φίλοι τους εδώ και χρόνια.

The post Η χριστουγεννιάτικη βόλτα του «Υπερκοριού» στο Κολωνάκι και οι «γαλάζιες» συναντήσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα