Φρικτό έγκλημα με θύμα 89χρονο στην Άνδρο – Τον στραγγάλισαν και μετά πήγαν να του βάλουν φωτιά

Ένα άγριο έγκλημα με θύμα έναν 89χρονο άνδρα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Άνδρου. Το θύμα βρέθηκε στραγγαλισμένο, ενώ οι δράστες στη συνέχεια προσπάθησαν να κάψουν και το άψυχο κορμί του στο Γαύριο.

Από χθες στο νησί της Ανδρου έχουν καταφθάσει κλιμάκια αστυνομικών από την Αθήνα και τη Σύρο. Οι άνδρες των εγκληματολογικών υπηρεσιών που αποβιβάστηκαν στο νησί των Κυκλάδων αμέσως συγκέντρωσαν γενετικό υλικό αλλά και αποτυπώματα από τα το σπίτι του ηλικιωμένου άνδρα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος

ανθρωποκτονιών έχουν προχωρήσει σε ανακρίσεις ατόμων που θεωρούνται ύποπτα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που έχουν επιφορτιστεί με την εξιχνίαση της δολοφονίας κάνουν λόγω για μια σοβαρή υπόθεση και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων το περιστατικό της Ανδρου να συνδέεται με την αποτρόπαια διπλή δολοφονία της Αίγινας. Κι αυτό γιατί στα δύο εγκλήματα εντοπίζουν κάποια κοινά σημεία. Πρώτο και πιο βασικό ότι οι δολοφόνοι και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησαν να απανθρακώσουν τα θύματα τους.

Το δεύτερο σημείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι και στα δύο εγκλήματα τα θύματα φαίνεται να γνώριζαν τους δολοφόνους τους. Στην Αίγινα οι αστυνομικοί ψάχνουν την άκρη του νήματος σε άτομα που συναναστρέφονταν με το φιλικό περιβάλλον της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ στην Άνδρο οι δολοφόνοι πρέπει να είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη του θύματος τους, καθώς σύμφωνα με τις εώς τώρα πληροφορίες οι αστυνομικοί δεν βρήκαν σημάδια παραβίασης στις πόρτες και στα παράθυρα του σπιτιού του δολοφονηθέντος. Γεγονός που σημαίνει ότι το θύμα άνοιξε ο ίδιος την πόρτα στους δολοφόνους του.

Τρίτον η βιαιότητα των δραστών, καθώς και στις δύο περιπτώσεις τα θύματα ξυλοκοπήθηκαν αγρία από τους ληστές.

Αστυνομικοί και άνδρες του λιμενικού έχουν αποκλείσει όλους τους τρόπους διαφυγής από το νησί. Εκτός από τους ελέγχους στο λιμάνι, ερευνούν παντώς τύπου σκάφη που είτε πλησιάζουν είτε απομακρύνονται από το νησί.

The post Φρικτό έγκλημα με θύμα 89χρονο στην Άνδρο – Τον στραγγάλισαν και μετά πήγαν να του βάλουν φωτιά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα