Δεν απάντησε στις «μπηχτές» Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Να μη σηκώσει το γάντι που του πέταξε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - τουλάχιστον για την ώρα. «Θα αποφύγω οποιοδήποτε προσωπικό χαρακτηρισμό και δεν θα ανεβάσω τους τόνους. Απαντώ πολιτικά, διότι θέλω να διασφαλίσω ένα πολιτισμένο κλίμα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84.

«Αγωνίστηκα για την ανοιχτή διαδικασία. Θεωρώ κέρδος σε μια εποχή πολιτικής απαξίωσης 400.000 άνθρωποι να στηθούν στις ουρές», πρόσθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας ότι έχει θέσει

προσωπικό του στοίχημα να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας. «Δεν στρογγύλεψα τις πολιτικές μου θέσεις και δεν συντάχθηκα με δημοσκοπικά ρεύματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, αποκάλεσε «καρμπόν ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ» τα όσα απέδωσε ο κ Μεϊμαράκης στον ίδιο και τον κύριο Γεωργιάδη για την απόλυση των καθαριστριών και την εφαρμογή σκληρών μνημονιακών ρυθμίσεων. «Δεν μπορούν να τα λένε αυτά στελέχη της ΝΔ», σχολίασε.

Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε τέλος ότι δεν είναι συνιστώσα της Νέας Δημοκρατίας και εξέφρασε την πεποίθηση ότι εκφράζει το πλειοψηφικό ρεύμα της παράτασης.

The post Δεν απάντησε στις «μπηχτές» Μεϊμαράκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα