Η άλλη πλευρά ενός μεγάλου καλλιτέχνη: Όταν ο Τζον Λένον χλεύαζε τους ανθρώπους με αναπηρία [βίντεο]

Αποτροπιασμό στους θαυμαστές των Beatles -και όχι μόνο- προκαλεί το βίντεο που κυκλοφόρησε 35 χρόνια μετά τον θάνατο του Τζον Λένον και δείχνει τον τραγουδιστή να κοροϊδεύει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο προσβλητικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «It Was Alright In The 1960's» ο Τζον Λένον κοροϊδεύει άτομα με αναπηρία. Δεν ήταν λίγοι οι απογοητευμένοι θαυμαστές του που εξέφρασαν τη λύπη τους στα social media για την

ακραία συμπεριφορά του.

«O John Lennon κοροϊδεύει άτομα με αναπηρία. Είναι το λιγότερο ενοχλητικό», σχολίασε κάποιος, με τον Patreck Daporto να προσθέτει πως του ήταν δύσκολο να δει το βίντεο. Άλλος χρήστης σχολίασε στο Twitter πως O Λένον είχε σκληρό χιούμορ για τα άτομα με αναπηρία.

«Ως άνθρωπος με μαθησιακές δυσκολίες αυτό το βίντεο ήταν συγκλονιστικό και οδυνηρό για εμένα», σημείωσε η Lorainne Bellamy.

«Οι καιροί έχουν αλλάξει αλλά πάντα το βρίσκω δύσκολο να πιστέψω πως τόσο διάσημοι άνθρωποι μπορεί να έχουν αυτές τις απόψεις για άλλους ανθρώπους. Έχω δει τη στάση των ανθρώπων απέναντι σε άτομα σαν εμένα να έχει αλλάξει πολύ από τότε που ήμουν παιδί. Δεν ήταν ασυνήθιστο να περιγελούν και να κοροϊδεύουν συνεχώς ανθρώπους με μαθησιακές δυσκολίες.

Έχουν αλλάξει πολλά αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να αντιληφθούν όλοι ότι τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες έχουν τις ίδιες ελπίδες, τα ίδια όνειρα και συναισθήματα όπως οποιοσδήποτε άλλος», έγραψε η Lorainne.

The post Η άλλη πλευρά ενός μεγάλου καλλιτέχνη: Όταν ο Τζον Λένον χλεύαζε τους ανθρώπους με αναπηρία [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα