Πέταξαν iPhone σε διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή [βίντεο]

Μέσα στα διάφορα απίθανα που έχουν κατά καιρούς πετάξει θερμόαιμοι οπαδοί σε ποδοσφαιριστές ήρθε να προστεθεί και ένα iPhone, με δράστη αυτή τη φορά έναν Κινέζο οπαδό της Σανγκάι Σενούα και θύμα τον Ντιέγκο Ταρντέλι της Λουνένγκ.

Ναι κύριοι, στον Ντιέγκο Ταρντέλι. Τον τριαντάχρονο Βραζιλιάνο που ήταν βασικός στο πρόσφατο Copa America της Χιλής. Μιλάμε για το εννιάρι της εθνικής Βραζιλίας που ήρθε από το πουθενά το καλοκαίρι

του 2015 για να αντικαταστήσει τους θρύλους του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Τζο και Φρεντ. Οι οποίοι μετά την ομολογουμένως επιτυχημένη τους παρουσία στο μουντιάλ της Βραζιλίας είπαν να κάνουν ένα διάλειμμα από την εθνική τους για να φορτίσουν μπαταρίες και να επανέρθουν στο επόμενο μουντιάλ διεκδικώντας από τον Ντιόγκο, τον Γιαννάκη τον Σοάρες και τον Ροντρίγκο Σόουζα την θέση του βασικού «μπόμπερ» των αντιπάλων διχτυών στην επίθεση της Βραζιλίας.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν τι εστί Ντιέγκο Ταρντέλι να θυμίσουμε ότι ήταν το μεγάλο ταλέντο της Σάο Πάουλο που έκανε το μεγάλο βήμα στην Ευρώπη και την Ρεάλ Μπέτις καταφέρνοντας να κάνει 12 εμφανίσεις μόνο, να γυρίσει σα βρεγμένη γάτα στην Βραζιλία, να γίνει για λίγα χρόνια γυρολόγος των βραζιλιάνικων γηπέδων και να προλάβει ,πριν γίνει βασικός στράικερ της Εθνικής του, να έχει παίξει στο Κατάρ και την ποδοσφαιρομάνα Κίνα.

The post Πέταξαν iPhone σε διεθνή Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα