Το πρώτο ραντεβού (στην TV) για το ζευγαράκι

SHOWBIZΜΠΕΖΟΣ-ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣΤο πρώτο ραντεβού (στην TV) για το ζευγαράκιΔευτέρα, Σεπτέμβριος 21, 2015 - 15:47

Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι πλέον ζευγάρι! Ιδού και το φωτογραφικό ντοκουμέντο. Φορώντας ασορτί μπλε κοστούμια και χρωματιστά γυαλιά οράσεως οι δύο ηθοποιοί πιάστηκαν χέρι χέρι και πόζαραν στον φακό για τις ανάγκες της νέας κωμικής σειράς του Alpha «Μη με σκας».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Οπως είχε γράψει η «Espresso» πριν από καιρό, πρόκειται

για την ελληνική βερσιόν του πολύ πετυχημένου βρετανικού σίριαλ «Vicious», το οποίο προβάλλεται εδώ και δύο χρόνια από το δίκτυο ITV και αφορά την ιστορία δύο ηλικιωμένων γκέι αντρών που ζουν μαζί σχεδόν μισό αιώνα σ' ένα βικτοριανό σπίτι στο Covent Garden.

Ο ένας είναι ο Φρέντι, ένας πρώην μπάρμαν και ο άλλος Στιούαρτ, ο οποίος ήταν κάποτε ηθοποιός. Εχοντας βγει πλέον στη σύνταξη, οι δύο σύντροφοι διαθέτουν άφθονο ελεύθερο χρόνο για διάβασμα, βόλτες με τον σκύλο τους αλλά και γκρίνιες, που τους οδηγούν συχνά σε παρεξηγήσεις και καβγάδες! Ο 75χρονος Σερ Ιαν ΜακΚέλεν, γνωστός και ως «μάγος Γκάνταλφ» από τις επικές ταινίες του Πίτερ Τζάκσον «Χόμπιτ» και «Αρχοντας των Δαχτυλιδιών» και ο -επίσης 75 ετών και σερ!- Ντέρεκ Τζάκομπι, ο οποίος έχει συνδεθεί με μεγάλες παραγωγές όπως «Ο λόγος του βασιλιά» και ο «Μονομάχος» κρατούν τους βασικούς ρόλους στη βρετανική σειρά.

Ετσι και στην ελληνική μεταφορά του σίριαλ, που θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο φθινόπωρο φιλοδοξώντας να γίνει το φετινό τηλεοπτικό σουξέ, δεν θα μπορούσαν παρά να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι δύο κορυφαίοι κωμικοί ηθοποιοί της γενιάς τους Πέτρος Φιλιππίδης και Γιάννης Μπέζος, οι οποίοι συναντιούνται πρώτη φορά στη μικρή οθόνη.

Το σενάριο του «Μη με σκας» υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή, ζευγάρι στη ζωή και τη δουλειά, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κώστας Βαρελίδης.

Τους δύο πρωταγωνιστές θα πλαισιώσουν φυσικά και άλλοι ηθοποιοί, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Απ' ό,τι φαίνεται πάντως και στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha, ο πιο τσαχπίνης από τους δύο ηλικιωμένους γκέι πρέπει να είναι ο ήρωας που υποδύεται ο Πέτρος, ο οποίος κάνει και τσιχλόφουσκες!

Μη με σκαςΓιάννης ΜπέζοςΠέτρος ΦιλιππίδηςAlpha
Keywords
Τυχαία Θέματα