Η Ferrari, η Μπαρτσελόνα & ο Ζλάταν

Με το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Μπάρτσα να πλησιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιμπαϊμοβιτς ανάβει φωτιές με την κυκλοφορία της βιογραφίας του.

Από τον Στέφανο Ελευθερίου

Καθώς το παιχνίδι της Μίλαν με την Μπατσελόνα πλησιάζει και παρουσιάζει μειωμένο ενδιαφέρον, η αποκάλυψη του πρώτου κεφαλαίου της αυτοβιογραφίας του Ζλάνταν Ιμπαΐμοβιτς ίσως ανάψει λίγο τα αίματα στο ντέρμπι. Στην βιογραφία του, ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν της Μίλαν δεν αφήνει ασχολίαστη, χρησιμοποιώντας ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, την παραμονή του στην ισπανική υπερομάδα.Αναφέρετε

στο κλίμα των αποδυτηρίων και στις τεταμένες σχέσεις του με τον προπονητή Πεπ Γκουαρντιόλα. Τα γεγονότα αυτά λίγο η πολύ είναι σε όλους μας γνωστά, για αυτό και η αποχώρηση του Σουηδού άσου από τους μπαλουγκράνα, το άγνωστο και ενδιαφέρον κομμάτι είναι η πιο “συναισθηματική” περιγραφή του Ζλάταν.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα όπου σε μια συζήτηση που είχαν οι δυο τους, μετά από ένα αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ιμπαϊμοβιτς προκαλεί των αντρισμό του Γκουαρντιόλα λέγοντας του πως δεν έχει “αρχ…”. Ενώ σε μια άλλη αυτοαποκαλείτε Ferrari που την οδηγούν σαν Fiat. Αν όλα αυτά είναι προϊόντα πραγματικά η φαντασιακά εναπόκειται στον καθένα μας για να το κρίνει, το σίγουρο είναι πως τέτοιου είδους αναφορές και δηλώσεις κλονίζουν τα υπάρχοντα θεμέλια του ποδοσφαίρου .

Το “I am Zlatan” θα κυκλοφορήσει στις 15 του μήνα και τα ράφια των βιβλιοπωλείων ετοιμάζονται, ιδιαιτέρα στην Σκανδιναβική χώρα, ενώ ο ντόρος και οι πρώτες αντιδράσεις έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους, για να δούμε τη έχει να μας πει ένα όνομα όπως είναι αυτό του Ζλάταν.

Η απάντηση και η εκδίκηση που, τυχόν ψάχνει ο ποδοσφαιριστής, ίσως δοθεί στις 23 Νοεμβρίου, όχι γραπτά αυτή τη φορά, αλλά στο γήπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

* Είναι ο “Φέργκι” ο καλύτερος; Εξαρτάται

* Μάντσεστερ όπως λέμε… Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα