The Road to Success (vid)

Ποιος είναι ο πιο σύντομος δρόμος για την επιτυχία; Κι αν τον ξέρεις, πώς θα πας; Μια καλή αρχή είναι να δεις το παρακάτω βίντεο.

Από την Ειρήνη Νικοπούλου

Επιτυχία ίσως θεωρείς το γεγονός ότι μπορεί κάποια στιγμή να καταφέρεις να γυρίσεις τον Γαλαξία με ωτοστόπ, αλλά έως τότε χρησιμοποιείς αυτοκίνητο ή μηχανή για τις καθημερινές σου μετακινήσεις. Επιτυχία κάποτε μπορεί να θεωρούσες ένα ωραίο σπίτι και ένα ακριβό αυτοκίνητο, ωστόσο τώρα πια ξέρεις (και λόγω οικονομικής κρίσης) ότι αυτά δεν εξασφαλίζουν τίποτα, αν έχεις μια άδεια ζωή. Επιτυχία μπορεί να θεωρούσες την κατάκτηση της

δουλειάς των ονείρων σου, ωστόσο τι να την κάνεις όταν φτάνεις εκεί, αλλά η εταιρία-κολοσσός αναγκάζεται να κλείσει ένεκα κρίσης;

Αν και ορίζεται διαφορετικά για τον καθένα ο όρος, ποτέ δεν θα μπορέσει να αποκοπεί ουσιαστικά από εκείνες τις επικές αφίσες-φετίχ για τους λάτρεις του νατουραλισμού, τους ερασιτέχνες φωτογράφους και όλους τους businessmen που ανακάλυψαν την κόκα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 για να δουλεύουν 24/7. Αν η φωτογραφία δεν σου λέει τίποτα, αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ ανήκεις στην τυχερή ομάδα ανθρώπων που η αισθητική τους δεν “βιάστηκε” στα late ‘80s-greek early ‘90s από το overdose των συγκεκριμένων αφισών σε κάθε τοίχο όπου απλά μπορούσαν να κάνουν κατάληψη.

Αν έχασες αυτό το κακόγουστο viral φθηνού εντυπωσιασμού, μην ανησυχείς! Μπορείς να το προλάβεις στη μεταμοντέρνα του εκδοχή. Πόσες φορές δεν έχεις δει cd με σαμάνους, γκουρού και άλλους παντογνώστες να διαφημίζουν σε ένα kitsch εξώφυλλο τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να σε βγάλουν από τη μικρή-μίζερη ζωή σου; Φαντάζεσαι να παίρνεις το πρωινό σου ακούγοντας την αυθεντία να σε κατευθύνει, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις; Αν δεν το τόλμησες ποτέ, δες ένα σαρκαστικό preview παρακάτω.  Σε μια μικρού μήκους ταινία εξ ολοκλήρου γυρισμένη σε HD, ο Αυστραλός ηθοποιός Don Hany προσπαθεί να βρει τον σωστό τρόπο για να διευθετήσει την καθημερινότητά του.

Δες το video και θα καταλάβεις:

Διαβάστε ακόμα:
* Γιατί πουλάει ακόμα η φάτσα του Che;

* Η CΙΑ και τα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα