Γύρισε ξεκούραστη η Κωνσταντοπούλου από τις διακοπές και ζήτησε το λόγο για 11,5 ώρες!

Μπουρου μπούρου στην πλατεία Κουμουνδούρου!Η Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται ότι «το ‘χει» το μπουρου μπούρου. Οι εξαντλητικές τοποθετήσεις της στη Βουλή και η υπέρβαση του χρόνου κάθε φορά που μιλάει έχουν προκαλέσει ομηρικούς καβγάδες με τους Προέδρους Επιτροπών και τον Αντιπρόεδρο της Βουλής και έχουν κάνει γνωστή τη Ζωή Κωσταντοπούλου

σαν άνθρωπο που δεν παραδίδει τα όπλα και πάνω απ’ όλα έχει πείσμα που σκοτώνει!

Αυτή τη φορά θέλησε να σπάσει κάθε ρεκόρ μιας και ζήτησε το λόγο για 11,5 ώρες! Όπως εξήγησε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης και Δικαιοσύνης Κυριάκο Βιρβιδάκη, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον νέο κώδικα δικηγόρων, ο χρόνος θα έπρεπε να έχει ως εξής… Μπορεί ο βουλευτής να δικαιούται 4 λεπτά να τοποθετηθεί αλλά αφού το νομοσχέδιο έχει 166 άρθρα θα έπρεπε, σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου, να διατεθεί για κάθε άρθρο ένα τετράλεπτο, δηλαδή συνολικά δήλωσε πως χρειαζόταν για να μιλήσει επί των άρθρων 664 λεπτά.

Φυσικά το αίτημα της απορρίφθηκε. Φανταστείτε να μιλούσανε όλα τα μέλη της επιτροπής 4 λεπτά για κάθε άρθρο. Συνολικά η συνεδρίαση θα διαρκούσε 322 ώρες, περίπου 13,5 μέρες!!

Η λύση που δόθηκε ήταν 12 λεπτά στον καθένα με μία μικρή ανοχή χρόνου από το προεδρείο.

Νωρίτερα, η γνωστή και μόνιμη επιμονή της κ. Κωνσταντοπούλου κατά την ακρόαση φορέων στην Επιτροπή, προκάλεσε επεισόδιο με την Λιάνα Κανέλλη. «Επιτέλους τελειώστε τις ερωτήσεις έχουν περάσει 35 λεπτά που ρωτάτε» είπε εκνευρισμένη η βουλευτής του ΚΚΕ. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της απάντησε «Αν θέλατε να προηγηθείτε να το λέγατε… Προφανώς θέλετε να μιλήσετε γιατί έχετε κανονίσει να φύγετε» και προκάλεσε την οργή της Λιάνας Κανέλλη η οποία της απάντησε: Ούτε να προηγηθώ θέλω ούτε να φύγω .αλλά δεν μπορείτε να ρωτάτε εσείς επί 35 λεπτά σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος εδώ μέσα και εμείς να σας ακούμε με ευλάβεια. Όλα έχουν και όρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα