Τρελά …ερωτευμένος ο Γιούνκερ – Το «αμόρε» του έχει ελληνική …καταγωγή [εικόνα]

Ότι έχει και ....τρυφερή πλευρά αποκάλυψε σε συνέντευξη του, στο τηλεοπτικό δίκτυο Doc του Λουξεμβούργου, ο πρώην πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Ο Γιούνκερ μίλησε για τη ζωή του, την οικογένεια του και το μεγάλο του «έρωτα» που έχει ρίζες από Ελλάδα και ακούει στο όνομα «Πλάτων».

Ο Πλάτωνας δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο σκύλο του Γιούνκερ, στον οποίο αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του και όπως παραδέχεται ο ίδιος, του έχει μεγάλη αδυναμία.

«Ο σκύλος

μου ονομάζεται Πλάτων και τον είχα πάρει κουτάβι από το νησί της Σάμου. Τον έχω εκπαιδεύσει να κάνει πάρα πολλά πράγματα, αλλά κάποιες φορές εξακολουθεί να κάνει σφάλματα. Είναι επίσης ένας αληθινός Έλληνας και εγώ αγαπώ τους Έλληνες» εξομολογήθηκε ο κ. Γιούνκερ στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup, στη συνέντευξη που παραχώρησε εν όψει των εκλογών στο Λουξεμβούργο, αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, με την οποία γνωρίστηκαν όταν σπούδαζε Νομική στο Στρασβούργο, υποστηρίζοντας ότι έχει το ρόλο του ...αρχηγού του σπιτιού.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τον πατέρα του, ένα μεταλλωρύχο και συνδικαλιστή, ο οποίος του ενέπνευσε την αγάπη για την πολιτική, καθώς και τη συνήθεια ανάγνωσης εφημερίδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα