Σοκ και δέος για μία ομάδα κυνηγών – Ανακάλυψαν αλιγάτορα 3,5 τόνων [εικόνες]

Απίστευτο και όμως αληθινό! Για μια ακόμη φορά έσπασε το ρεκόρ για το πιο μεγάλο αλιγάτορα στην πολιτεία του Μισισιπή.

Ο κυνηγός Dalco Turner ανακάλυψε έναν αλιγάτορα που σύμφωνα με ανεπίσημες μετρήσεις, ζυγίζει 336 κιλά και έχει μήκος 3,9 μέτρα.

Οι κυνηγοί John Ratcliff, Jennifer Ratcliff, Turner και Jimmy Greer ισχυρίζονται ότι έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ με την ανακάλυψη του «τέρατος».

«Ήταν

γύρω στα μεσάνυχτα όταν τον πρωτοείδαμε» δήλωσε ο Turner και πρόσθεσε ότι «τον παρατηρήσαμε από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε ότι ήταν αρκετά μεγάλος και αποφασίσαμε να τον πιάσουμε».

Υπήρξε μάχη μεταξύ της ομάδας και του αλιγάτορα μιας και τον πιάσανε μία φορά αλλά κατάφερε να τους ξεφύγει. «Όσο οργανωμένος και να νομίζεις ότι είσαι, όταν πιάνεις κάποιον (αλιγάτορα) επικρατεί μία τρέλα» είπε η Jennifer Ratcliff. Μόλις πιασαν τον αλιγάτορα και τον έβαλαν μέσα στη βάρκα, άρχισε να σπαρταράει και να δαγκώνει τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει ένα δόντι του!

Η ομάδα αναγκάστηκε να καλέσει «ενισχύσεις» για να βοηθήσουν να πιάσουν τον αλιγάτορα. Συνολικά τους πήρε τέσσερις ώρες για να καταφέρουν το τρομακτικό εγχείρημα. «Ακόμα και με τη βοήθεια των δύο ανδρών, ήταν πολύ δύσκολο (να τον πιάσουμε) και αυτό μας κούρασε» είπε ο John Ratcliff και συνέχισε: «Αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνδρες δεν θα είχαμε καταφέρει ποτέ να τον βάλουμε (τον αλιγάτορα) μέσα στη βάρκα.

Η Ομάδα Διαχείρισης Άγριας Ζωής του Μισισιπί πιστεύει ότι το ρεκόρ θα σπάσει πολύ σύντομα.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφία ΑP

Πηγή: Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα