Σοκ στη Γερμανία – Αρχηγός κόμματος με σαδομαζοχιστικά ρούχα και αξεσουάρ [εικόνες]

Ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που είχε επιλέξει η Τζάσμιν Μάουερ για την πολιτική καριέρα, αποκαλύφθηκε μέσω Facebook.

Πρόκειται για την πρόεδρο των Πειρατών της Γερμανίας, η οποία και συμμετείχε στο Bondage Workshop για αρχάριους που διοργάνωσε το sex shop Eromed στην περιοχή του Σααρμπρίκεν, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild.

Στις φωτογραφίες

που αναρτήθηκαν στο Facebook από τον διοργανωτή του event, η πολιτικός εμφανίζεται με δερμάτινο κορμάκι, δεμένη με σχοινιά και χειροπέδες, ενώ στο πρόσωπό της είναι εμφανέστατη η αίσθηση του πόνου!

Όμως, η αντίδρασή της ήταν άμεση από το δικό της προφίλ στο Facebook, ανεβάζοντας φωτογραφία της, με τα ίδια ρούχα, πάνω σε διπλό κρεβάτι και ενσωματωμένο το logo του πειρατικού κόμματος και τον τίτλο «Πολιτικός # προκαλεί».

Φυσικά, δεν παρέλειψε να ρίξει και το φαρμακερό της σχόλιο, το οποίο ανέφερε: «Εφημερίδα με τέσσερα γράμματα θεώρησε ότι έπρεπε να με κάνει σκουπίδι και να προκαλέσει σκάνδαλο μέσα από μερικές φωτογραφίες. Το μοναδικό σκάνδαλο είναι ότι η ίδια η εφημερίδα που ενίσταται δημοσιεύει συχνά τόπλες φωτογραφίες γυναικών. Εγώ δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια γι' αυτό και άκουσα πολλές φορές τη φράση: “τώρα ψηφίζουμε μια πραγματική πειρατίνα”».

Δείτε τις εικόνες:

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > "]

Keywords
Τυχαία Θέματα