Γελοιογραφία γροθιά του Χαντζόπουλου: Κύριε Τατσόπουλε κάντε ένα βιασμό για να σας υπερασπισθεί η Κωνσταντοπούλου

Συνεχίζεται αμείωτη η κόντρα μεταξύ του σκιτσογράφου Δημήτρη Χαντζόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις κατηγορίες που του καταλόγισε η Κουμουνδούρου για σεξισμό με αφορμή προηγούμενο σκίτσο του με το οποίο σχολίαζε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σήμερα ο σκιτσογράφος των Νέων, απαντά με μια γελοιογραφία-γροθιά αναφερόμενος στις δικαστικές υποθέσεις που αναλαμβάνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σκίτσο εικονίζεται ο Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος πηγαίνει στο γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκειμένου να τον υπερασπιστεί για μια υπόθεση σεξισμού. Η γραμματέας όμως τον ενημερώνει πως η βουλευτής δεν αναλαμβάνει τέτοιες υποθέσεις και του προτείνει να κάνει έναν... βιασμό προκειμένου να τον υπερασπιστεί.

Mε αυτόν τον τρόπο ο κ. Χαντζόπουλος υπενθυμίζει την ιστορία με τις επτά αλλοδαπές που καταγγέλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο δράστη τον οποίο υπερασπίζεται η κυρία Κωνσταντοπούλου και που είχε προκαλέσει σφοδρή κόντρα των Νέων με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τέσσερις τουρίστριες έπεσαν θύματα βιασμού το καλοκαίρι του 2005 στην Ελλάδα. Και στις τέσσερις περιπτώσεις ο δράστης ήταν το ίδιο πρόσωπο. Η επτάχρονη ταλαιπωρία των γυναικών στα ελληνικά δικαστήρια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των συνήθων αναβολών που παίρνουν οι δίκες τους λόγω αποχών των δικηγόρων ή των δικαστών ή ακόμη και των εκλογών. Η καθυστέρηση της εκδίκασης των υποθέσεων οφείλεται κυρίως στα αλλεπάλληλα δικονομικά εμπόδια που ορθώνει η συνήγορος υπεράσπισης – και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από το 2006 έως σήμερα στις δίκες για τους βιασμούς των τριών γυναικών από την Αυστραλία και της μιας από τη Βόρεια Ευρώπη έχουν λάβει χώρα δύο αναβολές λόγω απουσίας θυμάτων και μαρτύρων, τρεις λόγω αποχής και απεργίας δικηγόρων και δικαστικών και έξι αναβολές από την πλευρά της συνηγόρου και του κατηγορουμένου.

Η εκδίκαση της έφεσης για τον βιασμό της Βορειοευρωπαίας, που διήρκεσε δέκα μήνες, διεκόπη σύμφωνα με «Τα Νέα» πάνω από έξι φορές επειδή η κυρία Κωνσταντοπούλου έπρεπε να παρουσιαστεί σε άλλες δίκες, δύο φορές λόγω αιτήσεων εξαίρεσης και μία επειδή ασθένησε. Μέσα στο διάστημα αυτό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε επιπλέον ενστάσεις πλαστότητας πρακτικών, μη νόμιμης σύνθεσης του δικαστηρίου και ακυρότητας διαδικασίας, αιτήματα φωνοληψίας για τα πρακτικά αλλά και ιατρικών εξετάσεων. Επίσης, κατέθεσε έξι προσφυγές επειδή δεν της δόθηκε ή της αφαιρέθηκε ο λόγος, ωστόσο το σύνολο των αιτημάτων της απορρίφθηκε από την έδρα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα