Φάτε όσο θέλετε! Ο προπονητής της Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλειο κορμί

Αναμφισβήτητα η Τζένιφερ Λόρενς έχει φοβερό κορμί, ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται δε μπορεί να αντισταθεί στα χάμπουργκερ και τις τηγανητές πατάτες.

Μπορεί να μην στερείται το αγαπημένο της φαγητό, καταφέρνει όμως να ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές που της έδωσε ο Ντάλτον Βονγκ, ένας από τους προσωπικούς της προπονητές που το 2011 την βοήθησε να αποκτήσει φοβερή φυσική κατάσταση για τα γυρίσματα της ταινίας X-Men: First Class.

«Κάθε πρωί που ξυπνάει πίνει νερό με στυμμένο λεμόνι κρύο ή ζεστό «, είπε ο Βονγκ στην συνέντευξη για το περιοδικό Allure. «Αυτό βοηθάει πολύ στην ενυδάτωση του οργανισμού και τον προετοιμάζει να γυμναστεί. Πριν πιεί κάποιος καφέ ή τσάι πρέπει να πίνει νερό».

Ο γυμναστής, ο οποίος ξεκίνησε να προωθεί το καινούριο του βιβλίο στο οποίο εξηγεί πως μπορεί μία γυναίκα να γίνει πιο υγιής και να αδυνατίσει με προσπάθεια μόλις 154 λεπτών τη μέρα, διαβεβαιώνει πως η Λόρενς απολαμβάνει το φαγητό της και πως πάντα τρώει μέχρι να αρχίσει να νιώθει το αίσθημα του κορεσμού. «Πρέπει να ευχαριστιέστε την στιγμή. Η Λόρενς τρώει αυτό που της αρέσει αλλά τρώει μέχρι να αρχίσει να νιώθει χορτάτη. Αν τρώτε με γεμάτο στομάχι τότε ήδη έχετε φάει πολύ», συμβουλεύει.

Ο Βονγκ ισχυρίζεται επίσης ότι η ηθοποιός τρώει τα πάντα χωρίς να αποκλείει τίποτα από το διαιτολόγιό της. «Όταν ετοιμάζει το γεύμα της στο σπίτι συνδυάζει πρωτεΐνες με ίνες. Τρώει λίγη σαλάτα , κοτόπουλο, αβοκάντο και λίγο άγριο ρύζι. Είναι σημαντικό να μετράτε τις ποσότητες και να τρώτε λίγο από όλα», τονίζει.

Και πρόσθεσε: «Πάντα διασφάλιζα πως θα έπινε ένα τσάι μέντας ή χαμομήλι. Η Λόρενς πίνει τσάι μέντας μετά το φαγητό γιατί μειώνει την πιθανότητα οιδήματος και πρηξίματος ενώ βοηθά στην πέψη. Τις νύχτες της σύστηνα να πίνει χαμομήλι γιατί βοηθά στον ύπνο. Ιδίως μετά την άσκηση δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για να προετοιμάσει το σώμα για ύπνο».

Καθόλου άσχημα, έτσι;

The post Φάτε όσο θέλετε! Ο προπονητής της Τζένιφερ Λόρενς αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλειο κορμί appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα