Φαντάσματα, κρυφτείτε: Οι Ghostbusters επιστρέφουν

Την δεκεατία του 80 σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία. Αυτός ήταν ο λόγος που μετά την πρώτη προβολή της τανίας με τους διαβόητους κυνηγούς φαντασμάτων το 1984, οι Ghostbusters επέστρεψαν δυναμικά και το 1989.

Για τον Νταν Ακρόιντ, έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές των ταινιών, αποτελεί όνειρο και προσωπικό στοίχημα η τρίτη συνέχεια του θρυλικού έπους.

Το θέλει εδώ και χρόνια αλλά δεν βρίσκει ανταπόκριση από τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του οι οποίοι μετά το κυνήγι των

φαντασμάτων ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία. Η Σιγκούρνει Γουίβερ και ο Μπιλ Μάρει έκαναν στη συνέχεια εξαιρετικές ταινίες ενώ ο Χάρολντ Ράμις και ο Ρικ Μοράνις αποσύρθηκαν.

Ο παραγωγός Ιβάν Ράιτμαν που είχε κάνει τις δύο προηγούμενες ταινίες επίσης δεν είναι «ζεστός» στην επανεμφάνιση των Ghostbusters στη μεγάλη οθόνη αλλά δεν έχει βρεθεί και κάποιος άλλος που να δηλώσει το ενδιαφέρον του.

Ο επίμονος Νταν Ακρόιντ πάντως δεν σκοπεύει όπως φαίνεται να κάνει πίσω. Ανακοίνωσε την προπαραγωγή της ταινίας για την άνοιξη του 2015 και περιμένει σε πρώτη φάση την συγκατάθεση του Ρικ Μοράνις ο οποίος είπε είναι έτοιμος να αναλάβει το ρόλο, αν το σενάριο της ταινίας βέβαια τον ικανοποιεί.Μέχρι τότε...τα φαντάσματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα.

The post Φαντάσματα, κρυφτείτε: Οι Ghostbusters επιστρέφουν appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα