Νεκροταφείο στην έρημο – Κανείς επιζών από τη νέα αεροπορική τραγωδία της Air Algerie[βίντεο]

Εκεί που στρέφονταν από την αρχή οι έρευνες των αρχών βρέθηκαν τελικά τα συντρίμμια του αεροσκάφους McDonnell Douglas MD83 της αεροπορικής εταιρείας Air Algerie.

Το μεσημέρι τα Γαλλικά μέσα μετέδωσαν τις πρώτες εικόνες από το σημείο της νέας αεροπορικής τραγωδίας. Είναι εικόνες που τραβήχτηκαν από την περιοχή Γκόσι στο Μάλι, κοντά στα σύνορα με τη Μπουρκίνα Φάσο, στην οποία κατέπεσε το αεροπλάνο τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο μετέδωσε

πρώτο το France 2, φαίνεται ότι τα συντρίμμια του αεροσκάφους είναι διασκορπισμένα σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο της συντριβής και πως ένας τεράστιος κρατήρας έχει δημιουργηθεί στο έδαφος, γεγονός που δείχνει της βιαιότητα της πρόσκρουσης του MD83 στο έδαφος.

Στο βίντεο φαίνονται και κάποιες από τις σορούς των άτυχων επιβατών του αεροσκάφους το οποίο απογειώθηκε από την Μπουρκίνα Φάσο και είχε προορισμό το Αλγέρι.

Ήδη από το πρωϊ η γαλλική προεδρία είχε ανακοινώσει ότι βρέθηκαν τα συντρίμμια στην περιοχή Γκόσι και δεν υπάρχει κανένας επιζών. Πρόκειται για την τρίτη αεροπορική τραγωδία σε μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους της Malaysia στην Ουκρανία και εκείνο της TransAsia στην Ταϊβάν.

Το αεροπλάνο να παραμένει ακόμα ίσως το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο εν συγκρίσει με άλλα, όμως οι αριθμοί των τραγωδιών τρομάζουν. Το koolnews.gr στην έρευνα του διαπίστωσε πως από το 1974 σε αεροπορικά δυστυχήματα κάθε είδους έχουν χάσει τη ζωή τους συνολικά 35.439 άνθρωποι σε 591 περιστατικά.

The post Νεκροταφείο στην έρημο – Κανείς επιζών από τη νέα αεροπορική τραγωδία της Air Algerie[βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα